Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In memoriam erelid Gerard van Loo

In memoriam erelid Gerard van Loo

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat erelid Gerard van Loo op 4 september jl. op 89 jarige leeftijd is overleden.

Gerard was erelid van onze vereniging, en is van 1992 tot 2001 penningmeester geweest. Wij zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid.

Samen met zijn vrouw Tiny waren zij een begrip binnen de supportersvereniging. Gerard was penningmeester. Hij zat bovenop de centen, en er ontging hem niets.

Bij velen is hij misschien bekend van het Toto spel aan het begin van de jaren '90. Een deel van de opbrengst ging naar de club, en de rest werd verdeeld onder de winnaars. Tijdens zijn bestuursperiode organiseerde de supportersvereniging de busreizen naar de uitwedstrijden. Je kon je daar van te voren voor inschrijven bij Gerard.

Als je dacht dat je binnen 5 minuten weer weg was dan had je het mis. Gerard was altijd in voor een praatje. Hij was sociaal, geintresseerd en leefde met iemand mee.
En kon je op de geplande tijd niet inschrijven, dan mocht je ook bij hem thuis komen. Ook daar werd er al snel door Tiny iets te drinken ingeschonken en zat je zo een uur te kletsen.

Na tientallen jaren vond Gerard het mooi geweest, en ging hij samen met Tiny genieten van hun vrije tijd. Die extra tijd samen mocht helaas niet zo lang duren door het overlijden van Tiny.

Stoppen met de functie betekende niet dat hij niet op de hoogte bleef van de dingen binnen de supportersvereniging. Hij bleef geïnteresseerd in het reilen en zeilen binnen de club.

Met het overlijden van Gerard van Loo heeft de supportersvereniging een gewaardeerd erelid verloren.

SV Superboeren wenst zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.

Foto: Andre Kaal

Volgende wedstrijd De Graafschap

Willem II

Willem II

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 6 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende uitwedstrijd is vrijdag 6 oktober in Tilburg tegen Willem II, aftrap 20:00 uur (uitverkocht)

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 20 oktober tegen FC Groningen, aftrap 20:00 uur.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)