Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Fanshop geplaatst op Spinnekopplein

Fanshop geplaatst op Spinnekopplein

SV Superboeren opent binnenkort een fanshop op het Spinnekopplein.

Het is de bedoeling dat de merchandising van zowel De Graafschap als de Supportersvereniging kunnen worden verkocht op wedstrijddagen.

Arie en Ben vertellen over de totstandkoming en uitvoering van het idee.

“Tijdens een gesprek met Pim Steverink (Bestuur BVO De Graafschap) is aangegeven dat De Graafschap graag de huidige bestuursruimte van de supportersvereniging wil gebruiken om de toiletvoorziening uit te breiden. Het idee van de Supportersvereniging was juist om hier een fanshop in te huisvesten zodat deze beter bereikbaar is voor het publiek. De Bestuurskamer zal worden verhuisd naar een ruimte in de supporterskantine. Deze ruimte zal groter zijn dan de ruimte die wij nu gebruiken.

Daarom kwamen wij met het idee om een nieuwe fanshop op het Spinnekopplein te maken. In overeenstemming met Pim Steverink is besloten het ‘bosje’ te gebruiken en deze plek aan te pakken om hem daar te plaatsen. Over de uitvoering is vervolgens gesproken met Mark Nederlof van Westerveld & Nederlof Kozijnen en prefab wanden te Breedenbroek. Nederlof & Westerveld heeft vervolgens de hele fanshop VOLLEDIG KOSTELOOS gemaakt met behulp van een aantal vrijwilligers namens de SV! Eerst is de constructie gemaakt door een erkend regionaal staalconstructiebedrijf waarna Nederlof & Westerveld de afbouw heeft verzorgd.”

Met de bouw van de nieuwe fanshop is begin juni gestart. Vandaag is hij geplaatst op het Spinnekopplein door transportbedrijf Bosman te Gaanderen. De afbouw zal nog een paar weken in beslag nemen. Het zal worden voorzien van een paskamer om shirtjes te kunnen passen. De afmetingen van de fanshop is 6,2 bij 2,5 meter en is voorzien van een luik aan de voorzijde en zij-ingang voor personeel en naar de paskamer.

De nieuwe fanshop is kosteloos ontworpen en uitgetekend door Arie Wassink van Bouwkundig ontwerp en tekenburo AWA te Steenderen. AWA is tevens ontwerper van de supporterskantine.

De officiële opening en ingebruikname van de fanshop zal over circa 4 zijn.

Naamgeving

De nieuwe fanshop zal nog een naam krijgen (omdat wij supporters hebben en geen fans ;) ) 

Wij vragen onze supporters mee te denken over de naamgeving. Je kunt je ideeën opsturen naar: info@superboeren.nl o.v.v. Naam Fanshop.

 

Dankwoord

Supportersvereniging SV Superboeren De Graafschap spreekt haar grote dank uit naar alle onderstaande bedrijven en vrijwilligers die kosteloos de bouw en plaatsing van de fanshop hebben verzorgd.

 

o.a. Mark, Erwin, Raoul en Bert namens Nederlof & Westerveld, kozijnen en prefab wanden te Breedenbroek.

Arie, Ben, Boudewijn, Martijn, Wimpie, Cil, Theo en Peter namens SV Superboeren De Graafschap.

 

De volledige serie foto's uit dit artikel zijn te bekijken via ons fotoalbum.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X