Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Wedstrijdinformatie

Wedstrijdinformatie

Het bezoeken van een wedstrijd in deze tijd is anders dan normaal. Als club doet De Graafschap er uiteraard alles aan om zo veel mogelijk seizoenkaarthouders en sponsoren toe te laten op De Vijverberg.
We kunnen ons voorstellen dat er nog veel vragen en onduidelijkheden zijn. 

Keuze wedstrijden
Als seizoenkaarthouder kun je een keus maken uit één van twee opeenvolgende thuiswedstrijden. De eerste twee wedstrijden betreffen:

1. Maandag 31 augustus 20:00 uur De Graafschap – FC Den Bosch
2. Zaterdag 12 september 16:30 uur: De Graafschap – Roda JC

Je kunt je stoel online reserveren via het ticketingsysteem.

Wil je naar De Graafschap – FC Den Bosch reserveer dan je plek uiterlijk donderdag 27 augustus 23:59 uur.
Wil je naar De Graafschap – Roda JC dan reserveer je je plek uiterlijk woensdag 9 september 23.59 uur.

Let op: met je seizoenkaart 2020 – 2021 heb je geen toegang tot de wedstrijden. Je hebt uitsluitend toegang met een geldig e-ticket voor de betreffende wedstrijd. Losse verkoop aan niet seizoenkaarthouders is niet mogelijk! De verkoop van seizoenkaarten hebben we stop gezet.


Zones

We hebben de publieksvakken in een viertal zones ingedeeld. Iedere zone heeft zijn eigen ingang, horecapunten en toiletvoorzieningen. Het is niet mogelijk de zones te doorkruisen. Zie onderaan deze pagina de plattegrond van de ingangen met bijbehorende vakken.

Vak en stoel(en) reserveren
We vragen jullie om zelf je plek te kiezen. We realiseren ons dat het niet altijd mogelijk is om in het vak te zitten dat je gekozen hebt bij aanschaf van je seizoenskaart.

 • Binnen onze (publieks)vakken zijn stoelen voor één of twee supporters ‘open’ gezet. Let op: alleen als je uit één huishouden komt, kun je meer dan één stoel naast elkaar reserveren. In dat geval is het belangrijk het relatienummer van je huisgenoot bij de hand te houden. Informatie over het toekennen van een eigenaar vindt je in deze handleiding. Kom je met meer personen uit één huishouden kies dan voor plekken bij elkaar in de buurt. Het is helaas niet mogelijk beschikbare zitplaatsen aan te passen aan de grootte per huishouden.
 • Als seizoenkaarthouder bestel je een kaart voor één van de beschikbare plaatsen in ons stadion. De kosten voor een ticket staan vanzelfsprekend op €0;
 • Kaarten zijn persoonsgebonden;
 • De verkoop vindt online plaats. Lukt het niet om online een kaart te bestellen, neem dan contact met ons op.

Seizoenkaarthouders t/m 12 jaar
Heeft jouw zoon en/of dochter ook een seizoenkaart en is hij/zij niet ouder dan 12 jaar doe dan het volgende:
- reserveer eerst voor jezelf een plaats bij een van de twee wedstrijden
- mail naar info@degraafschap.nl en vermeld daarbij:

1. Je naam
2. Relatienummer
3. Namen en relatienummer van je kinderen t/m 12 jaar met een seizoenskaart.
Wij zorgen er dan voor dat zij een stoel krijgen naast je en sturen je bijbehorend e-ticket.*

* Kinderen t/m 12 jaar mogen plaats nemen tussen volwassenen en hoeven geen 1,5m. in acht te nemen.

Let op! Je seizoenskaart geeft geen recht op toegang tot een wedstrijd, alleen met een geldig e-ticket kun je naar binnen.

Horeca
De horecapunten in de verschillende zones zijn doorlopend tot de 75e minuut geopend. Daarnaast verkopen we ook een drankje en hapje op de tribune. De supporterskantine is gesloten.


Belangrijke maatregelen
Ondanks de noodzakelijke inrichting van de tribunes op 1,5 meter hebben we een flink aantal plaatsen weten te creëren waardoor we iedere wedstrijd toch een groot aantal seizoenkaarthouders kunnen ontvangen. Dat betekent wel dat we genoodzaakt zijn tot het nemen van maatregelen.

 • Vanaf de binnenkomst bij de stadionpoorten is het dragen van een mondkapje verplicht. Zodra je op jouw plek zit mag je mondkapje af. Ga je naar een horecapunt, het toilet of weer naar de uitgang dien je een mondkapje te dragen.
 • Voordat je het stadion betreedt, vindt er een gezondheidscheck plaats;
 • Het is verplicht om de juiste ingang te nemen
 • Toegang tot het stadion is alleen mogelijk op vertoon van een geprint e-ticket. Kaarten die op telefoon getoond worden, zijn niet geldig – en daarmee heb je geen toegang tot de wedstrijd;
 • Kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar om, indien nodig, een gedegen bron- en contactonderzoek uit te kunnen voeren.
 • Het is verplicht om plaats te nemen op de stoel zoals vermeld op je ticket. Staan is helaas niet toegestaan;
 • Blijf zoveel mogelijk zitten op je plaats. Uiteraard is het toegestaan naar een horecapunt of het toilet te gaan, maar beperk dat tot een minimum.
 • Volg na het einde van de wedstrijd de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel op voor het verlaten van de tribunes.

Wanneer je een bezoek brengt aan de wedstrijd ga je ermee akkoord dat wij, mocht er sprake zijn van een Covid-19-geval in jouw omgeving op de tribune, jouw NAW-gegevens beschikbaar stellen aan de GGD voor een bron- en contactonderzoek

Mocht je na de wedstrijd klachten krijgen en positief getest worden op Covid-19, vragen wij je contact op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Tot slot vragen we je om de basisregels van het RIVM in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en blijf thuis als je verkoudheidsklachten en/of koorts hebt. Was voor én na het wedstrijdbezoek je handen en hoest/nies in je elleboog.


Stadion open: 
Het stadion is vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd geopend.

Live: Elke wedstrijd is in de eerste periode live te zien via FOX Sports.


Contact: 
De receptie van Stadion De Vijverberg is voor vragen over kaartverkoop op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10:00 – 16:00 uur. We zijn telefonisch bereikbaar via 0314 - 36 84 50, via WhatsApp op 0314 – 36 84 59 en per mail via info@degraafschap.nl.

Bron: www.degraafschap.nl

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X