Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Informatie oefenwedstrijden

Informatie oefenwedstrijden

Lees hier alle informatie over de oefenwedstrijden die De Graafschap op De Vijverberg speelt, in voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Het gaat om de duels met FC Volendam (9 augustus), sc Heerenveen (15 augustus) en Heracles Almelo (22 augustus). Kaarten voor één van deze drie wedstrijden zijn vanaf zondag 2 augustus (19:54 uur) verkrijgbaar via het online bestelsysteem.

Voordat je kaarten bestelt, lees eerst onderstaande tekst goed door!

ALGEMENE INFORMATIE

Wedstrijd

De Graafschap – FC Volendam (oefen)

De Graafschap – sc Heerenveen (oefen)

De Graafschap – Heracles Almelo (oefen)

Datum

Zondag 9 augustus

Zaterdag 15 augustus

Zaterdag 22 augustus

Aanvangstijdstip

14:30 uur

16:30 uur

14:30 uur

Stadion open

13:30 uur

15:30 uur

13:30 uur

Start verkoop

Zondag 2 augustus, 19:54 uur

Zondag 2 augustus, 19:54 uur

Zondag 2 augustus, 19:54 uur

Einde verkoop

Vrijdag 7 augustus, 16:00 uur

Vrijdag 14 augustus, 16:00 uur

Vrijdag 21 augustus, 16:00 uur

 

VERKOOPINFORMATIE

Het bezoeken van een wedstrijd in deze tijd is anders dan normaal. Als club doen wij er uiteraard alles aan om zo veel mogelijk seizoenkaarthouders en sponsoren toe te laten op De Vijverberg. We moeten ons stadion echter inrichten op de anderhalvemeter-regel. Dat heeft invloed op de stadioncapaciteit. Op dit moment kunnen we, in de oefencampagne, zo’n 15% van het aantal beschikbare plaatsen gebruiken.

We willen iedere seizoenkaarthouder de kans geven om één van de drie oefenwedstrijden op De Vijverberg te bezoeken. Alle seizoenkaarthouders krijgen daarom tot donderdag 6 augustus 12:00 uur de kans om een kaart te bestellen voor één van de drie duels. Zijn er op donderdag 6 augustus om 12:00 uur nog kaarten beschikbaar, dan heb je vanaf dat moment de kans een kaart te bestellen voor nog één of twee andere wedstrijden.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk supporters naar De Vijverberg kunnen komen. Dat doen we door huishoudens bij elkaar te plaatsen en jeugd t/m 17 jaar te laten kiezen voor vak 19 (een speciaal jeugdvak – waar de 1,5 meter afstand tot elkaar/onderling niet geldt). In vak 19 mag alleen jeugd t/m 17 jaar zitten, dus zonder begeleiding van een seizoenkaarthouder die ouder dan 17 jaar is.

Binnen onze (publieks)vakken zijn stoelen voor één, twee of drie supporters ‘open’ gezet. Let op: alleen als je uit één huishouden komt, kun je voor meer dan één stoel naast elkaar een kaartje kopen. In dat geval is het belangrijk het relatienummer bij de hand te houden.

AANDACHTSPUNTEN

ALGEMEEN

 • Voordat je het stadion betreedt, vindt er een gezondheidscheck plaats;
 • Het is verplicht om de juiste ingang te nemen (zie onderaan deze pagina voor de plattegrond of download hier een grote versie);
 • Toegang tot het stadion is alleen mogelijk op vertoon van een geprint e-ticket. Kaarten die op telefoon getoond worden, zijn niet geldig – en daarmee heb je geen toegang tot de wedstrijd;
 • Het is verplicht om plaats te nemen op de stoel zoals vermeld op je ticket. Staan is helaas niet toegestaan;
 • We adviseren je een mondkapje mee te nemen. Voor je eigen veiligheid raden we aan om bij verplaatsing dit mondkapje te dragen (interesse in een De Graafschap-mondkapje? Die vind je hier);
 • Tassen tot 30x21x10 cm (A4-formaat) zijn toegestaan, grotere varianten niet;
 • Sponsoren kunnen zich aanmelden via de BC-app.

KAARTVERKOOP

 • Als seizoenkaarthouder bestel je een kaart voor één van de beschikbare plaatsen in ons stadion. Dat betekent dat je een andere plek hebt dan die op je seizoenkaart staat. Alle tickets kosten €5;
 • Kaarten zijn persoonsgebonden;
 • De verkoop van de oefenwedstrijden vindt alleen online plaats. Lukt het niet om online een kaart te bestellen, neem dan contact met ons op (zie hieronder).

HORECA

 • Bij binnenkomst is het mogelijk om een drankje en een snack (snoep/chips) te kopen. Je kunt uitsluitend betalen met muntjes of per PIN. In de rust én na afloop is de horeca gesloten - tijdens de rust bieden we je de mogelijkheid om op de tribune een drankje (water) te kopen;
 • We vragen je om in de rust te blijven zitten op je stoel, om zo veel mogelijk loopbewegingen in en rondom het stadion te voorkomen;
 • De supporterskantine is gesloten.

Tot slot vragen we je om de basisregels van het RIVM in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand, schud geen handen en blijf thuis als je verkoudheidsklachten en/of koorts hebt. Was voor én na het wedstrijdbezoek je handen en hoest/nies in je elleboog.

Koop kaarten<span id=

CONTACT

De receptie van Stadion De Vijverberg is voor vragen over kaartverkoop op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 10:00 – 16:00 uur. We zijn telefonisch bereikbaar op 0314 – 36 84 50 en per mail via info@degraafschap.nl.

Bron: www.degraafschap.nl

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X