Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Werkzaamheden Spinnekopplein

Werkzaamheden Spinnekopplein

De periode zonder voetbal wordt veel gebruikt om tal van klussen uit te voeren op het stadion.

Al geruime tijd is het de wens van velen om meer toiletruimtes te maken op het Spinnekopplein. Door de drukbezochte supporterskantine kunnen de huidige toiletten de drukte niet meer aan.

Alle ruimtes op het Spinnekopplein zijn echter bezet, dus volgde er overleg tussen alle partijen die gebruik maken van de ruimtes op het Spinnekopplein, om te kijken hoe dit gerealiseerd kan gaan worden.

Na intensief overleg met Pim Steverink van De Graafschap is er een mooi ontwerp gemaakt voor de herinrichting van het Spinnekopplein door Arie Wassink van AWA Bouwkundig Ontwerp en Tekenburo uit Steenderen.

De Graafschap zal zorgen voor het realiseren van deze extra toiletten. Hiervoor wordt o.a. het hok van de 12e man van SV Superboeren gebruikt. 

De SV heeft inmiddels een nieuw onderkomen elders in het stadion gekregen, waarover later meer.
Ook moet er een nieuw verkooppunt voor de SV komen omdat het oorspronkelijk de bedoeling was dat de verkoop in de 12e man zou gaan komen. Er is gekozen voor een verplaatsbare ruimte.

Nadat de tekeningen waren goed gekeurd, moest er nog een werkplaats en sponsors gezocht worden. Zo kwam de SV terecht bij Westerveld & Nederlof BV in Breedenbroek.
Samen met SV Superboeren waren zij de kartrekker voor de bouw van de supporterskantine.

Normaal gesproken maakt Westerveld & Nederlof BV kozijnen en wanden. Mark Nederlof, directeur van Westerveld & Nederlof BV, en supporter van het 1e uur, was bereid om de SV de helpende hand toe te reiken in deze rare tijden. Hiervoor willen we hem enorm bedanken.

Onze dank gaat ook uit naar een andere sponsor die gezorgd heeft voor het ijzeren frame, maar wiens naam liever niet genoemd wordt.

In de werkplaats van Westerveld & Nederlof zijn vrijwilligers van de SV samen met personeel van Westerveld & Nederlof BV, begonnen met de bouw van het verkooppunt.

We hopen binnenkort het eindresultaat te kunnen laten zien.

Rody de Boer maakt kennis met De Graafschap/verkooppunt/!cid_172dc033e44dd99cdb42.jpg" alt="" width="600" height="800" />

Rody de Boer maakt kennis met De Graafschap/verkooppunt/!cid_172dc032e25d23c4e4c1.jpg" alt="" width="600" height="800" />

Rody de Boer maakt kennis met De Graafschap/verkooppunt/!cid_172dc042278d047a5f61.jpg" alt="" width="600" height="800" />

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X