Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

BT’03 maakt eerbetoon Simon Kistemaker

BT’03 maakt eerbetoon Simon Kistemaker

Gedurende de huidige coronacrisis heeft de BT’03 zoals bekend niet stilgezeten. De afgelopen tijd heeft de groep er alles aan gedaan om de Vijverberg om te toveren tot een blauw-wit paleis voor iedereen die De Graafschap een warm hart toedraagt. Afgelopen weekend is er weer een waar kunstwerk toegevoegd aan de collectie rondom het stadion, namelijk een prachtige quote met in de hoofdrol: oud-trainer Simon Kistemaker. Tussen 1989 en 1993 is Kistemaker trainer geweest van de Superboeren en is in die tijd uitgegroeid tot een ware clubheld. De fotograaf van SV Superboeren heeft met toestemming van de BT’03 foto’s gemaakt van het proces, hier is heel mooi te zien hoe de kale muur van niks naar een prachtstuk word omgetoverd. De foto’s zijn hieronder te bekijken.

Ook kunt u als voorstander van dit werk een vrijwillige bijdrage leveren. Dit mag naar NL24 RABO 0123 261 791 t.n.v. Brigata Tifosi onder vermelding van ‘stadionproject’.

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter