Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Wat van ver komt… (door Prikkel)

Wat van ver komt… (door Prikkel)

Het spreekwoord luidt: “Wat je van ver haalt is lekker” Wat hier dan de betekenis van is laat zich misschien wel raden. Aha, het woordje “lekker” staat voor “bijzonder of goed”… daarom denken we ook dat het beter is. Dan hebben we meteen de reden te pakken waarom elke aanwinst als versterking wordt gepresenteerd. Versterking en pres(en)teren…

Als ik de namen hoor van onze nieuwste aanwinsten én versterkingen: Elmo, Joey, Julian, en Danny, wordt het verlangen naar een nieuw seizoen alleen nog maar groter. En wellicht wordt door nood geboren een selectie samengesteld met voorrang voor kwaliteit boven kwantiteit, ondanks een aantal talenten uit eigen jeugd die aan de deur kloppen? Chapeau Peter, keurig bij elkaar gesprokkeld.

En tja, wat je van ver haalt is lekker en daarom maar eens de aldaar gepresenteerde aardbeienvarianten geproefd bij de Aardbeien Drive-Inn in Arnhem. Waar zul je vragen? Ja, je hoort het goed, in het Gelre Dome in Arnhem. Wegens tegenvallende huurinkomsten en ingefluisterd door voorbijgaande Duitsers en Russen smaakt een aardbei, gechocolateerd of met slagroom best aardig, zelfs daar. En zie, zelfs de trekker ontbreekt niet tijdens de aardbeienschouw. Hebben ze toch goed naar ons gekeken, alhoewel. De Superboerentrekker is al lang niet meer gezien en wordt node gemist hier op onze Vijverberg. Wat in Arnhem gebeurt met

Aardappelen in velerlei variëteiten zijn ook niet te versmaden. Gebakken, gekookt, gegratineerd, met allerlei sausjes en crème fraiche, als (boeren)frites. Met een goed glas boerenmelk erbij, niet van die melk ontdaan van elk restje vet, nee gewoon volle melk.

Arbeiderskost, voor vet op de botten, zodat je niet omvalt en je kloten eraf kunt werken. Want dat is wat we graag zien hier. Wát we dan kunnen gaan zien en wannéér, blijft nog even geheim. Je moet tenslotte niet alles verklappen, dan is de verrassing weg. Want een verrassing is het, seizoen in seizoen uit, waarbij het ene nog langer duurt dan het andere. Gelukkig zijn er de door de BT als in kunst gegoten, blauwwitte taferelen op en rond het stadion, die ons blijven uitnodigen om te komen.

En mooi toch dat niet elke kunst subsidie nodig heeft. Goede kunst verkoopt zichzelf. En dat mag een kunst op zich genoemd worden. Presteren is een kunst, jezelf presenteren is óók een kunst. En dat hoeft niet altijd van ver te komen, om tóch goed of beter genoemd te mogen worden. Gewoon, je kloten eraf werken. Doet even zeer, maar dan heb je wél wat, met een aardbeientoetje na!

#werkowklotendraf

 

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X