Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Giannis Mystakidis en De Graafschap langer verbonden

Giannis Mystakidis en De Graafschap langer verbonden

De aanvaller Giannis Mystakidis heeft zijn aflopende verbintenis met een seizoen verlengd en staat nu tot juli 2021 onder contract. De 25-jarige Griek kwam afgelopen winter over van PAOk Saloniki. Bij promotie naar de Eredivisie heeft De Graafschap een optie voor een extra seizoen.

“Giannis heeft tijdens het trainingskamp in Spanje laten zien dat hij graag voor De Graafschap wilde spelen. De wisselwerking tussen hem, de spelersgroep, staf en de supporters was direct goed. Zijn droom om via, of met, De Graafschap in de Eredivisie te spelen, spatte vorige week ruw uiteen. Toch zette hij direct de knop weer om en zei, dan blijf ik een jaar langer om aankomend seizoen alsnog promotie naar het hoogste niveau af te dwingen. Wij zijn content dat hij het in Doetinchem naar zijn zin heeft en dat hij gelooft in onze doelstelling”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

“Vanaf het begin voelde ik mij thuis bij De Graafschap. Wat een club en wat een supporters. Ik kan nog steeds niet geloven hoe dit seizoen tot een einde is gekomen en ben nog kwaad. Maar die teleurstelling gaan wij samen omzetten naar een goed geoliede machine. Ik wil hoe dan ook promoveren met deze club. Voorlopig houd ik mij fit in Griekenland, maar kom straks met veel plezier terug naar de Achterhoek”, besluit Giannis enthousiast.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter