Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bericht voor alle seizoenkaarthouders

Bericht voor alle seizoenkaarthouders

Beste Superboeren, het zijn gekke tijden - voor ons allemaal. Met z'n allen voeren we momenteel maar één strijd; dat is de gezondheid van alle mensen om ons heen. Samen gaan wij deze strijd aan. Schouder aan schouder en zij aan zij.

Na het allerbelangrijkste, onze gezondheid, zijn wij bezig om onze club door deze moeilijke fase heen te loodsen. Niet alleen in de strijd om sportieve rechtvaardigheid middels promotie naar de Eredivisie, maar ook zetten we alles op alles om onze prachtige club recht overeind te houden.

En daar hebben we álle hulp bij nodig. De kracht van de Superboeren is groter dan ooit, juist in deze tijd. Daarom willen we oproepen om onze club te steunen. Nu én in de toekomst. Zodat we, zodra het kan, in Stadion De Vijverberg weer samen kunnen genieten van een pot voetbal.

In afwachting van de uitspraak van de rechter (waarschijnlijk donderdag 14 mei) hebben we besloten om jullie niet deze week al te informeren over de start van de seizoenkaartenverkoop en eventuele tegemoetkoming van de gemiste wedstrijden dit seizoen. We hopen in de loop van volgende week hier meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Voor nu; blijf gezond. Superboer bu-j veur altied!

#HARTVEURDECLUB

Bron: De Graafschap
https://www.degraafschap.nl/nieuws/bericht-voor-al-onze-seizoenkaarthouders/

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X