Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Trainingen De Graafschap weer van start

Trainingen De Graafschap weer van start

De Graafschap is vanaf gisteren (04/05) weer te vinden op de voetbalvelden van De Bezelhorst. Na de kleine versoepelingen in de maatregelen omtrent het coronavirus heeft de club de mogelijkheid gevonden om de trainingen weer op te starten. Niet met de gehele selectie tegelijk, maar in groepen van zes personen.

Door de coronacrisis en de maatregelen die hierbij van kracht waren was het tot nu toe nog niet mogelijk om weer te gaan trainen. De laatste training van de superboeren vond dan ook plaats op 12 maart. Alle spelers binnen de selectie volgen nu een trainingsprogramma die voor hem op maat is gemaakt.

Callum Slattery en Giannis Mystakidis zullen nog niet bij de training aansluiten omdat zij sinds de uitbraak van het coronavirus verblijven in het thuisland: Engeland en Griekenland. Toine van Huizen zal echter wel het trainen weer langzaam oppakken, hij is herstellende van een lange blessure aan zijn schouder.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

Zondag 9 augustus, aanvang 14:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker