Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Trainingen De Graafschap weer van start

Trainingen De Graafschap weer van start

De Graafschap is vanaf gisteren (04/05) weer te vinden op de voetbalvelden van De Bezelhorst. Na de kleine versoepelingen in de maatregelen omtrent het coronavirus heeft de club de mogelijkheid gevonden om de trainingen weer op te starten. Niet met de gehele selectie tegelijk, maar in groepen van zes personen.

Door de coronacrisis en de maatregelen die hierbij van kracht waren was het tot nu toe nog niet mogelijk om weer te gaan trainen. De laatste training van de superboeren vond dan ook plaats op 12 maart. Alle spelers binnen de selectie volgen nu een trainingsprogramma die voor hem op maat is gemaakt.

Callum Slattery en Giannis Mystakidis zullen nog niet bij de training aansluiten omdat zij sinds de uitbraak van het coronavirus verblijven in het thuisland: Engeland en Griekenland. Toine van Huizen zal echter wel het trainen weer langzaam oppakken, hij is herstellende van een lange blessure aan zijn schouder.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X