Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Steuntje in de rug

Steuntje in de rug

Afgelopen weekend werden een aantal leden van onze Supportersvereniging benaderd door de verpleging van het Hof van Varwijk in Zeddam. Het betrof een verzoek of de SV wilde meewerken aan een steuntje in de rug voor een van haar bewoners: de 90-jarige Herman Willink. De heer Willink krabbelt na een moeizame periode, waarin hij zijn vrouw heeft verloren en te kampen heeft met de beperkingen van het Coronavirus, langzaam weer uit het dal.

Zo brachten wij afgelopen donderdagavond een bezoek aan deze supporter. Rond de klok van 7 uur werd Herman, onder begeleiding van de opkomst tune naar het balkon geleid. Hier hebben we hem toegesproken en hem een hart onder de riem gestoken.

Namens de SV hebben wij hem het prachtige jubileumboek, een taart en de dvd van theatervoorstelling mogen overhandigen. Herman was zichtbaar ontroerd door de bemoediging die hem ten deel viel. Hij bedankte de SV voor het steuntje in de rug en hoopte wanneer alles weer achter de rug was nog eens een keertje een bezoek aan de Vijverberg te kunnen brengen.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X