Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Twente-uit

In aanloop naar... FC Twente-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De wedstrijd in Enschede staat onder leiding van arbiter Van Boekel. De ex-prof wet zich geassisteerd door de heren Inia en Brondijk. De heer Kamphuis is ditmaal als vierde aanwezig. Dezelfde Kamhuis maakte enkele weken geleden als leidsman zijn debuut op het hoogste niveau. Hij deed dit bij sc Heerenveen - De Graafschap (1-1).

- FC Twente lijkt ook dit jaar weer mee te gaan spelen om de titel. Men bezet een gedeelde tweede plaats, al is de kloof met koploper AZ inmiddels opgelopen tot zes punten.

- Ook in de Europa League gaat het De Tukkers voor de wind. De club is reeds verzekerd van ook Europees voetbal na de winterstop.

- Het is nog onzeker of de thuisploeg tegen De Graafschap zal aantreden met Marc Janko. De boomlange Oostenrijkse spits heeft last van een blessure aan het bovenbeen.

- Luuk de Jong, inmiddels pas 21 jaar, genoot zijn opleiding op De Vijverberg en debuteerde er ook in het betaalde voetbal,nog net geen drie jaar geleden (07 november 2008, De Graafschap - NAC (0-2). Hij speelde 14 duels als Superboer en scoorde daarin tweemaal. De Jong is bezig aan zijn derde seizoen in Enschede.

- De Graafschap pakte in de historie nog nooit de volle buit op bezoek bij FC Twente. De Superboeren haalde in het verleden enkel vier keer een gelijkspel weg. Traditioneel een lastig potje dus.

- De Graafschap verloor vorige week de derby tegen Vitesse (0-1). En staat nu zestiende en heeft VVV-Venlo en Excelsior nog onder zich. Zij kwamen dit weekend al in actie. Hun onderlinge ontmoeting leverde een puntendeling op: 0-0.

- Purrel Feänkel zit na weken niet inzetbaar te zijn geweest weer vanwege een blessure weer bij de selectie.

- Supportersvereniging De Vriendenkring heeft momenteel ruim 1700 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van Supportersvereniging De Vriendenkring.

- Nog niet opgehaalde ledenpassen kunnen voor de wedstrijd worden afgehaald (zie elders op www.superboeren.nl).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste FC Twente - De Graafschap:
Werd op 4 december 2010 gespeeld en werd uiteindelijk een simpele, regelmatige zege voor de thuisclub. Theo Janssen schoon twee vrijwel identieke vrije trappen achter doelman Boy Waterman

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 1,92

Gelijkspel: 6.00

Nederlaag: 92,07

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X