Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

AgriBioSource blijft hoofdsponsor, Seesing Flex shirtsponsor

AgriBioSource blijft hoofdsponsor, Seesing Flex shirtsponsor

AgriBioSource blijft hoofdsponsor De Graafschap

 De Graafschap heeft haar samenwerking met AgriBioSource Europe BV verlengd. AgriBioSource is in het verleden al vele jaren als sponsor verbonden geweest aan de club. Vanwege de prettige samenwerking hebben ze besloten om nog een jaar de superboeren te steunen, ongeacht de divisie waarin volgend seizoen wordt gevoetbald. Sjoerd Hermsen, algemeen directeur van AgriBioSource en zelf ook supporter in hart en nieren, laat weten zeer tevreden te zijn met de verlenging van de verbintenis tussen club en bedrijf. Ondanks de onzekerheid die de coronacrisis met zich meebrengt wil Hermsen ook met zijn allen uitgaan van een leven na de crisis.

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp spreekt namens De Graafschap en zegt ongelofelijk dankbaar en trots te zijn op de manier waarop AgriBioSource de club blijft steunen.

Seesing Flex als nieuwe shirtsponsor

Naast AgriBioSource heeft zich ook een nieuwe sponsor verbonden aan De Graafschap: Seesing Flex. Het bedrijf dat oorspronkelijk in de Achterhoek succesvol was als Seesing Personee,l heeft zich nu uitgebreid met een vestiging in Lochem. Met Seesing Flex gaat men zich richten op de Achterhoek, Twente en de Stedendriehoek. Seesing Flex zal vanaf volgend seizoen op de wedstrijdshirts boven het rugnummer zichtbaar zijn.

Han Martijn Ostendorp geeft aan met Seesing Flex een zeer trouwe sponsor in huis te hebben gehaald. Beide partijen zijn erg tevreden met de samenwerking.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X