Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Update: Geen betaald voetbal tot 1 juni

Update: Geen betaald voetbal tot 1 juni

Update 31-03-20: Betaald Voetbal tot 1 juni afgelast

De wedstrijden van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie worden tot 1 juni niet hervat. De KNVB heeft aangegeven dat het amateurvoetbal er voor dit seizoen op zit. Op een later moment zal bekend worden of de competities in het Betaald Voetbal uitgespeeld kunnen worden na 1 juni.

Thuiswedstrijden De Graafschap, tegen respectievelijk Helmond Sport en NEC, uitgesteld.

Update: Op zondag 15 maart is besloten dat alle wedstrijden tot 7 april afgelast zijn.

Het kabinet heeft op donderdag 12 maart besloten dat alle evenementen en bijeenkomsten boven de 100 personen tot en met 31 maart a.s. niet mogen plaatsvinden. Dit heeft tot gevolg dat de volledige eredivisie en eerste divisie tot en met 31 maart wordt stilgelegd, inclusief alle jeugdwedstrijden. 

Vanzelfsprekend is dit organisatorisch en sportief een zeer vervelend bericht, maar de gezondheid en veiligheid van personen staat bovenaan. Mede in het licht van de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 in Nederland en wereldwijd, begrijpen wij dit besluit. De KNVB doet er alles aan om de uitgestelde wedstrijden zo snel mogelijk in te halen met aanwezigheid van publiek. Er wordt nu druk in kaart gebracht wanneer de uitgestelde wedstrijden alsnog gespeeld kunnen worden. Indien daar meer duidelijkheid over is, berichten wij dat direct. De reed gekochte kaarten voor bovengenoemde wedstrijden blijven gewoon geldig.

 “Het is een complexe periode. Wij, als De Graafschap, volgen de lijn van de overheid, de gezondheidsdiensten en de KNVB en hebben er vertrouwen in dat de juiste keuzes worden gemaakt. De gezondheid van een ieder staat voorop. Tot nader order zijn ook alle maatschappelijke- en PR activiteiten voor de spelers en staf geannuleerd. Wij gaan frequent een update over deze ontstane situatie communiceren”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. 

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X