Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap neemt actie shirts in ontvangst

De Graafschap neemt actie shirts in ontvangst

Vanmorgen is een afvaardiging van supporters naar de Vijverberg gegaan met een doos vol actie shirts ‘Vrijheid voor supporters’. De actie shirts bestemd voor de selectie werden door algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp in ontvangst genomen. De supporters lieten weten bijzonder trots te zijn op hun club voor de solidariteit met de actie voor normalisatie.

Hans Martijn betreurt het zeer dat het uitvak vrijdag in Eindhoven leeg blijft, maar begrijpt en steunt de actie van de supporters volledig. ‘Wij staan vierkant achter onze supporters. Vanuit de club is geprobeerd om het tij te keren in Eindhoven door alternatieven aan te dragen. FC Eindhoven treft geen enkele blaam, helaas ligt de gemeente Eindhoven dwars’ laat Hans Martijn weten.  

Deze actie waar bestuurders, selectie en supporters gezamenlijk optrekken is 100% Samen D’ran. Zowel de bestuurders als de supporters blijven vrijdagavond in de Achterhoek en boycotten de wedstrijd van hun club tegen FC Eindhoven. De selectie voert actie in Eindhoven door bij de opkomst de ‘Vrijheid voor supporters’ shirts te dragen. Hans Martijn liet weten dat de spelers met het idee zijn gekomen om de shirts niet met de warming up te dragen maar bij de opkomst voor de wedstrijd. Hiermee wordt meer aandacht gevestigd op de actie van de supporters voor normalisatie. Dit kan de camera’s vrijdagavond niet ontgaan!

De supporters zouden graag zien dat de actie shirts in alle stadions zichtbaar zullen zijn binnenkort. Om er een brede supportersactie van te kunnen maken is bewust gekozen voor een shirt zonder club naam of logo. Dit shirt kan elke supporter dragen. Normalisatie gaat alle supporters in Nederland aan!

Klik hier voor meer informatie omtrent het bestellen van het actie shirt!

Namens:

SV Superboeren
BT’03
Oldies DTC
D’ran Neede
Didam
SYL Winterswijk

Shirt Vrijheid voor supporters

Shirt Vrijheid voor supporters

Shirt Vrijheid voor supporters

Shirt Vrijheid voor supporters

Shirt Vrijheid voor supporters

Shirt Vrijheid voor supporters

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Maandag 4 december, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Komende maandag 4 december zal om 20:00 uur het inhaalduel tussen De Graafschap en FC Dordrecht op het programma staan.

Vrijdag 8 december speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Cambuur (20:00 uur).

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)