Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ted van de Pavert verlengt contract

Ted van de Pavert verlengt contract

De Graafschap heeft het aflopende contract van Ted van de Pavert met twee seizoenen verlengd. De 27-jarige verdediger staat nu tot juli 2022 onder contract. Ted heeft zijn jeugdopleiding grotendeels bij De Graafschap doorlopen en speelde ruim 250 wedstrijden in het betaalde voetbal, waarvan bijna 200 voor De Graafschap. Tussen 2016 en 2018 kwam de Achterhoeker uit voor PEC Zwolle en NEC Nijmegen.

“Wij zijn content dat wij zo’n ervaren speler langer aan de club weten te binden. Ted heeft zowel eerste- als eredivisiewedstrijden in de benen, en weet wat er bij deze club gevraagd wordt. Goed om te zien dat een exponent uit onze jeugdopleiding het hier zo goed doet”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

Nadat ik tussen 2016 en 2018 even was weggeweest, voelde de terugkeer direct weer goed. De Graafschap is een club die bij mij past. Ik kijk er dan ook naar uit om ook de komende twee seizoenen in Doetinchem te spelen. Maar voorlopig concentreren wij ons even op dit seizoen, er valt iets te winnen. Daar gaan we vol voor”, besluit Ted van de Pavert.

Bron: De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

Vrijdag 30 september, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de aankomende wedstrijd:

De eerstvolgende wedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 30 september.

Om 20:00 uur is de aftrap tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter