Goal 93e minuut brengt Jong Oranje naar overwinning

Dinsdagavond speelde Jong Oranje op haar thuisbasis een oefenwedstrijd tegen Jong Engeland. Een beter spelend Jong Oranje hield door een goal van Kaj Sierhuis de ruststand maar op 1-0. De tweede helft kwam er een beter spelend Jong Engeland op het veld.  In de 75e minuut scoorde, nadat Rick van Drongelen balverlies leed, Mason Greenwood van Manchester United de gelijkmaker binnen. Dit leek dan ook de eindstand te gaan worden, totdat Javairô Dilrosun een schitterend genomen vrije trap in de 3e minuut van de blessuretijd binnen schoot.

Jong Oranje kan zich nu weer richten op de kwalificatiereeks voor het EK in Italië en San Marino. Oranje staat na vier wedstrijden met twaalf punten bovenaan in de poule en neemt het op 27 maart 2020 in Doetinchem op tegen Wit-Rusland.

Rondom de wedstrijd zijn weer een aantal foto's gemaakt. De foto's kunt u vinden in ons fotoalbum.

Karakteristiek, Dinsdag 19 November  (Jong Oranje)

Jong Oranje - Jong Engeland 2-1 (1-0)

Doelpuntenmaker(s): 1-0 Kaj Sierhuis (49.), 1-1 MasonGreenwood (75.), Javairo Dilrosun (93.).

Opstelling Jong Oranje: Scherpen, Zeefuik, Schuurs (46. Doekhi), Van Drongelen, Wijndal (46. Malacia); Reis (88. Kadioglu), De Wit, Koopmeiners (46. Harroui), Dilrosun, Sierhuis (66. Gakpo) en Kluivert (78. Chong).