Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jaren 70 scorebord komt terug naar De Vijverberg

Jaren 70 scorebord komt terug naar De Vijverberg

In de jaren 70 hebben medewerkers van Philips in Doetinchem een scorebord voor De Graafschap gemaakt en aan de club geschonken. Dit scorebord kreeg laten een tweede leven bij Fortuna in Winterwijk en daarna bij FC Trias. Nu FC Trias een nieuw scorebord in gebruik heeft genomen vroeg voorzitter Bart Berenschot de SV of zij belangstelling heeft voor het scorebord. Daar hoefden wij niet lang over na te denken. Na het terugplaatsen vorig jaar van de oude toegangspoort door een aantal vrijwilligers is dit natuurlijk ook een item dat terug moet naar de Vijverberg. Binnenkort gaan we het scorebord ophalen en een mooi plekje geven. We houden je op de hoogte over de onthulling van het scorebord.Gezocht oud-medewerkers Philips Doetinchem

Graag wil de SV het oude scorebord weer in oude glorie herstellen en daarvoor zouden we graag in contact komen met oud-medewerkers van Philips Doetinchem om ons daarbij te helpen. Weet jij of ken jij oud-medewerkers van Philips Doetinchem? Wil je ons dan in contact brengen. We willen graag deze mensen betrekken bij het herstellen van het scorebord. Kun jij ons hierbij helpen mail dan naar info@superboeren.nl en we nemen contact met je op. Ben je zelf handig en heb je zin en tijd dan mag je ook komen helpen.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

Vrijdag 29 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter