Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Laatste plaatsen Vijverberg voetbaltoernooi

Laatste plaatsen Vijverberg voetbaltoernooi

Op zondag 9 juni a.s. organiseert de SV Superboeren het Vijverberg voetbaltoernooi voor supporters van De Graafschap op De Vijverberg. Wil jij met je team graag op de grasmat van de Vijverberg voetballen schrijf je dan nog snel in, er zijn namelijk nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Het veld op de Vijverberg wordt verdeeld in twee halve velden waarop in poules een competitie opgezet wordt. Het is natuurlijk een eer om dit toernooi te winnen maar meedoen en er een mooie dag van maken staat voor op. Na afloop kun je deelnemen aan de BBQ.

Deelnemen kan als je supporter bent van De Graafschap en 16 jaar en ouder bent. We spelen met teams van 7 spelers (incl. keeper) op een half veld. Je team bestaat uit maximaal 11 spelers. De deelnemers worden verzocht tijdig aanwezig te zijn (uiterlijk 09.15). De wedstrijden zullen rond 09.30 starten. Aansluitend is de prijsuitreiking en de BBQ met DJ Stefan op het Spinnekopplein.

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 50,- per team. Voor het inschrijfgeld krijg je op de toernooidag consumptiemunten die je kan gebruiken in de Kantine. Deelname aan de BBQ kost € 11,00 p.p. hiervoor krijg je hamburger, saté, speklap, worst, rauwkost en salade. Alles top verzorgt door slager Bles! Deelname voor de BBQ dien je bij de inschrijving gelijk te vermelden. Ook supporters die deze dag aanwezig zijn kunnen meedoen met de BBQ.

Opgeven als team voor het toernooi en/of deelname aan de BBQ kan via onderstaande link en dient gelijk middels iDeal betaalt te worden.

Belangrijk om vooraf te weten

Let op dat u bij het doen van een iDEAL-betaling het hele betaalproces doorloopt. 

Aanmeldformulier
Vijverberg Voetbaltoernooi en/of BBQ

Aanmeldformulier Vijverberg Voetbaltoernooi en/of BBQ

® SV Superboeren De Graafschap

 

 

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter