Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vijverberg voetbaltoernooi voor supporters

Vijverberg voetbaltoernooi voor supporters

Op zondag 9 juni organiseert de SV Superboeren het Vijverberg voetbaltoernooi  voor supporters van De Graafschap. Wil jij met je team graag op de grasmat van de Vijverberg voetballen schrijf je dan snel in.

In overleg met de club heeft de SV Superboeren toestemming gekregen om op zondag 9 juni het veld op de Vijverberg te mogen  gebruiken voor ons voetbaltoernooi. Het veld op de Vijverberg wordt verdeeld in twee halve velden waarop in poules een competitie opgezet wordt. Het is natuurlijk een eer om dit toernooi te winnen maar meedoen en er een mooie dag van maken staat voor op. Na afloop kun je deelnemen aan de BBQ.

Deelnemen kan als je supporter bent van De Graafschap en dus een seizoenkaart hebt van het huidige seizoen en 16 jaar en ouder bent. We spelen met teams van 7 spelers en een keeper op een half veld . Je team bestaat uit maximaal 11 spelers. De tijden zijn nog onder voorbehoud maar ga uit van 09.30 – 15.30 voor het toernooi. Aansluitend is de prijsuitreiking en de BBQ met DJ Stefan op het Spinnekopplein.

Inschrijven:

De teams die vorige keer hebben meegedaan hebben zich al kunnen inschrijven. Maar we hebben nog plaats voor 8 teams.  Schrijf je team in door een mail te sturen naar info@superboeren.nl.  Op basis van volgorde van binnenkomst van je aanmelding wordt jouw team geplaatst. Als je team geplaatst is ontvang je bericht. Je dient dan € 50,- inschrijfgeld over te maken en de namen en seizoenkaartnummers van je spelers door te geven.  Voor het inschrijfgeld krijg je op de toernooidag consumptiemunten die je kan gebruiken in de Kantine.

Deelname aan de BBQ kost € 11,00 p.p. hiervoor krijg je hamburger, saté, speklap, worst, rauwkost en salade. Alles top verzorgt door slager Bles! Deelname voor de BBQ dien je bij de inschrijving gelijk te vermelden.

 

Met sportieve groet,

 SV Superboeren, Organisatie team Vijverbergtoernooi


Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X