Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Iedereen in blauw-wit wedstrijdshirt naar Arnhem

Iedereen in blauw-wit wedstrijdshirt naar Arnhem

Het zwaarbevochten resultaat tegen Emmen heeft de deur ‘directe handhaving’ weer op een kier gezet. Het gat met de Emmenaren is na dinsdagavond weer geslonken tot drie punten. Dat betekent dat we de laatste twee wedstrijden niet voor de kat zijn kut hoeven spelen, maar dat we alle reden hebben om in Arnhem een resultaat te boeken. En voor die mogelijk laatste uitwedstrijd van het seizoen hebben we nogmaals alle mankracht nodig! De capaciteit van ons vak in het theater bedraagt 1000 man. Gezien het belang van de pot, de tegenstander en de sterk groeiende uit-cultuur gaan we er van uit dat we nog één kunststukje neer gaan zetten. Niets minder dan een tot de nok toe gevuld uitvak op 12 mei! Geen smoesjes; 12 mei is footballday!

Om onze rol als twaalfde man nog meer waar te kunnen maken roepen we iedereen op om naast je wedstrijdkaart ook een blauw-wit wedstrijdshirt uit de kast te trekken. We gaan uit van 1000 Graafschappers die Gelredome zowel vocaal als visueel het vuur aan de schenen zullen leggen. En dat kan alleen wanneer een ieder zich als één blauw-wit vak achter onze jongens op het veld schaart!

Tot in Arnhem.

Brigata Tifosi
SV Superboeren
Oldies DTC
D’ran Neede
Winterswijk SYL
Didam

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X