Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Jan-Paul Saeijs op weg terug na zware knieblessure

Jan-Paul Saeijs op weg terug na zware knieblessure

Naast Purrel Fränkel en Muslu Nalbantoglu is ook Jan-Paul Saeijs al een enige tijd uitgeschakeld. De verdediger is op de weg terug na een zware knieblessure en wil na de winterstop weer zijn rentree maken.

Het gaat de goede kant op met Saeijs. "Ik heb afgelopen week mijn eerste training weer gehad bij het tweede. We zijn nog steeds van plan om me fit te krijgen voor na de winterstop", aldus de verdediger, die zijn voorste kruisband afscheurde. "Ik heb in mijn Roda-tijd een keer een beuk gehad en misschien dat het daar ooit gebeurd is. Ik kan geen moment aangeven dat ik het gevoel had dat het afscheurde."

Door de blessure krijgt Saeijs een beetje een andere rol. "Je wil die jongens blijven motiveren en stimuleren, meer kan je niet doen. Het is al frustrerend genoeg om op de tribune te zitten en als ze dan verliezen dan is het best lastig om te zien. Het vervelendste moment is eigenlijk, dat je er helemaal zelf niets aan kunt doen."

Bron: Eredivisie Live / soccernews.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 4 december, aanvang 18:45 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker