Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Staantribune #22 te koop bij SV Superboeren

Staantribune #22 te koop bij SV Superboeren

Staantribune #22 is vandaag (vrijdag 1 februari) verschenen! De nieuwe editie staat voor een deel in het teken van De Graafschap. De Superboeren bestaan vandaag namelijk 65 jaar.

Supporter Maarten Hagelstein schreef voor deze editie een mooi verhaal over zijn band met zijn persoonlijke held, Si-mon Kis-te-maker. Verder het verhaal van Cor Peitsman, een Rotterdamse spits die per toeval in de Achterhoek terechtkwam om er nooit meer weg te gaan. Peitsman groeide uit tot hardcore supporter, Prins Carnaval en cultheld voor het leven. Redacteur Daan Rieken zocht hem op in Doetinchem voor een interview dat uren duurde, zoveel had Peitsman te vertellen over zijn liefde voor De Graafschap en de Achterhoek.

Naast ‘De Peits’ spraken we ook met (bekende) supporters van De Graafschap, waaronder ex-speler Rogier Meijer, Eric Viscaal en een verzamelaar van bijzondere attributen van de club. Ook Fritz Korbach en Guus Hiddink komen natuurlijk aan bod en we bezochten de regionale derby tegen Vitesse op De Vijverberg.

Vanavond is dit jubileum nummer van Staantribune te koop bij de SV Superboeren. Het aantal is beperkt dus zorg dat je op tijd bent. En omdat we jarig zijn geven we 2,95 korting!

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X