Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rockin' Roller Coaster met Crystal Dream

Rockin' Roller Coaster met Crystal Dream

Voorafgaand aan, in de rust en na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle speelt Crystal Dream in de supporterskantine. Crystal Dream is een doorgewinterde live-act van formaat en weet als geen andere band hoe een boeiende en energieke show neergezet moet worden.

En dat hebben we de voorgaande jaren gemerkt! Twee keer eerder al liet de band zijn klasse zien achter de Spinnekoptribune. Twee jaar geleden zette Crystal Dream een ijskoud Spinnekopplein in vuur en vlam en vorig jaar speelde de band de pannen van het dak in de toen net geopende supporterskantine.

Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband, die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat. Dat belooft dus een hele mooie avond te worden in de mooiste kantine van Nederland.

Buckle up for the rockin' roller coaster!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X