Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorzitter Martin Mos ontvangt uniek kado van SV

Voorzitter Martin Mos ontvangt uniek kado van SV

In het najaar van 2016 is de SV Superboeren gestart met de bouw van de Kantine. Met hulp van vele supporters hebben we de Kantine gerealiseerd. Bijzondere steun hebben gehad van onze voorzitter Martin Mos. Martin heeft ons namens de club gesteund door de plannen goed te keuren. Maar Martin heeft ons ook tijdens de bouw persoonlijk zeer genereus geholpen. 
Om Martin ook op een bijzondere manier te kunnen bedanken heeft Bennie Jolink de SV geholpen. Bennie heeft een prachtige tekening gemaakt van onze held Simon Kistemaker. 

Zaterdag hebben we voor de wedstrijd tegen PSV afgesproken met Martin en Bennie om dit unieke kado  te kunnen overhandigen. Martin was blij verrast met deze unieke tekening van Simon Kistemaker gemaakt door Superboer Bennie Jolink.

Deze krijgt een speciaal plekje bij mij thuis liet Martin weten. De SV bedankt Martin en Bennie voor hun geweldige bijdrage namens alle supporters. De SV bedankt natuurlijk ook alle supporters en de club die hebben meegeholpen en bijgedragen aan de bouw van de Kantine. 
We zijn nog niet klaar. Dus blijf ons steunen, want we willen ook nog verder met het interieur. 

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X