Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Met Skinny Tom PSV over de knie leggen

Met Skinny Tom PSV over de knie leggen

Een mooie overwinning tegen Excelsior, vervolgens afgedroogd in de beker tegen PEC Zwolle en een nederlaag tegen AZ. Zie hier de opbrengst van de afgelopen drie wedstrijden. Zou PSV dan wel over de knie gelegd kunnen worden? De laatste competitiewedstrijd op De Vijverberg tegen PSV was een spektakel. 0-3 achter, vervolgens gelijk komen en uiteindelijk met 3-6 verliezen. Het was nog net geen herhaling van de 5-7 wedstrijd tegen Feyenoord 45 jaar geleden, maar spectaculair was het. Misschien is PSV vermoeid na de Champions League wedstrijd afgelopen dinsdag tegen Tottenham Hotspur, feit is dat het eerste puntverlies van de huidige landskampioen steeds dichter bij komt.

De band die aankomende zaterdag op het podium staat zal in ieder geval fit zijn. Skinny Tom is een vette blues-rock formatie die muziek speelt van de grootheden van weleer. Niet alleen Deep Purple, maar ook legendes als Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Gary Moore worden afgewisseld met stukken van Robben Ford, Cosmosquad en Sjako. Een mix van deze verschillende interpretaties van blues en rock garanderen een muziekervaring die nooit verveelt en de meest kritische luisteraar zal aanspreken. Een optreden van Chris Hordijk, Richard Nijboer, Tom Peters en Yorick Wentink  is niet alleen een ware beleving voor echte muziekliefhebbers, maar ook voor voetballiefhebbers met een blauw-wit hart.

SAMEN D’RAN, het gras opvreten of zoals De Kist het zei “gewoon de kloten eraf werken” tegen PSV, dat is de enige mogelijkheid om punten te pakken tegen de landskampioen.

Komt er een man-of-the-match op het podium na de wedstrijd? Als we gewonnen hebben wel. In ieder geval komen er spelers naar de kantine. DJ Stefan-O neemt het heft in handen tijdens de after-party.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 17.45 uur open.

TOT ZATERDAG!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X