Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'Billen shaken' met DJ Lady Virea

'Billen shaken' met DJ Lady Virea

Drie dagen na de mooie overwinning tegen Excelsior, maar ook drie dagen na een memorabele avond mogen we alweer naar De Vijverberg. De eerste thuiswedstrijd in het bekertoernooi staat op het programma. Maar bekervoetbal en De Graafschap is nooit een gelukkige combinatie geweest. Misschien dat tegen PEC Zwolle de derde ronde bereikt kan worden. Want de Blauwvingers lopen niet over van vertrouwen. Een ideale tegenstander na de driepunter van afgelopen zaterdag.

Voor de wedstrijd geen live band deze keer. Maar wel DJ Lady Virea. De 24-jarige Virea Houthuijzen was amper 10 jaar jong toen zij al bezig was met muziek. Later bouwde ze kennis, talent en interesse op door hier en daar te draaien op ‘simpele feestjes’. Haar liefde voor draaien is begonnen met de keuze voor Electro House. Dit genre staat bij haar nog steeds bovenaan, al is zij intussen ook een enorme fan van moombahton, trap en dancehall geworden. ‘Billenshake’ muziek noemt ze het zelf. Afwisseling is toch nog steeds iets wat Virea zelf belangrijk vindt, al houdt zij zich vaak bij house, dance, moombahton, trap en hardstyle. Na de wedstrijd zal DJ Stefan-O  op het podium plaats nemen.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.45 uur uur open. Een doordeweekse wedstrijd om 20.45 uur is niet echt optimaal, maar het kan maar zo weer gaan spoken.

Tot morgen, de dag dat de kortste weg naar Europees voetbal een vervolg krijgt ;-)

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 • Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X