Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Met twee bands de punten in huis houden

Met twee bands de punten in huis houden

Negen wedstrijden gespeeld, zeven punten, 16e plaats op de ranglijst. Is dat nou echt slecht voor een nieuwkomer in de eredivisie? Natuurlijk kan het beter. Kijk naar Fortuna Sittard. Maar bedenk dat we daar afgelopen zondag onverdiend verloren hebben. Bij winst tegen Excelsior aankomende zaterdag hebben we 10 punten uit 10 wedstrijden. Een andere optie dan de Rotterdammers naar huis jagen zonder punten is er dus niet. Het wordt een mooie zaterdagavond.

Naast The Moonshine Ramblers, die vóór de wedstrijd en in de rust optreden, komen De Boetners na de wedstrijd het podium op. Twee bands op één wedstrijdavond!

The Moonshine Ramblers zijn vier Drentse jongens die gewoon lekker muziek willen maken; Gerry Snippe (zang), Jan Hein Kranendonk (gitaar), Frits Blok (basgitaar) en Peter Dorenbos (drums). ‘Gewoon’ nummers spelen met een hoog ‘oh ja, die ken ik’ gehalte. Van swingende Rock ’N Roll tot deinzende Rap Rock. Het Dicky Woodstock Festival, maar ook de verschillende tent- en schuurfeesten waren niet veilig voor het feestgeweld. Deze band tilt de Moonshine feel naar een totaal ander niveau!

Na de wedstrijd zullen De Boetners optreden. Op eigen initiatief herdenken zij met dit optreden de overleden Gerben Eskes.

Bij winst zal de man-of-the-match gehuldigd worden op het podium in de kantine. Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 17.45 uur open. Zorg dat je op tijd op de tribune zit. Want 't geet echt spoken!!!

TOT ZATERDAG!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X