Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Lijn doortrekken met Handsome Molly

Lijn doortrekken met Handsome Molly

Eindelijk weer een driepunter op De Vijverberg afgelopen zondag. D’RAN was het motto tegen Willem II. Dan zou je denken dat 11 tegen 9 een oneerlijke strijd is, maar zo gemakkelijk ging het niet. Uiteindelijk trokken de mannen van Henk de Jong toch aan het langste eind. Het was nodig. Het geeft vertrouwen. De Friezen zitten niet lekker in hun vel, hebben een gelijk aantal punten. Heerenveen komt aankomende zaterdag dan ook met angst en beven naar De Vijverberg om met de staart tussen de benen weer te vertrekken. Attamottamotta … want we weten het allemaal weer vanaf afgelopen zondag, ‘‘t ‘geet hier spoken’.  

Handsome Molly staat zaterdag op het podium in de mooiste kantine. De van origine Apeldoornse viermans rock formatie speelt stijlvolle rock ’n roll en bestaat uit Lody Willemsen (drums), Hans Bulten (bas), Frank van der Meijden (gitaar) en Ton Terink (zang, gitaar). Een optreden van Handsome Molly wordt ervaren als een sprankelend feestje waarbij de classic rock uit de 70/80 jaren wordt gecombineerd met (power)blues en een vleugje soul/country/folk. Het repertoire bestaat niet alleen uit covers van onder andere The Rolling Stones, The Black Crowes en ZZ Top, maar ook uit vele eigen pop-rock nummers, van swingende dampende rock tot gevoelige ballads. Wat muziek betreft wordt het dus gegarandeerd een mooie avond.

Kan de winnende lijn doorgetrokken worden? Houden we de volle buit op De Vijverberg? SAMEN lukt het ons. SAMEN rocken met Handsome Molly en SAMEN alles geven om onze club te helpen om de drie punten in Doetinchem te houden.  SAMEN D’RAN!!! VEUR ALTIED!!!

DJ Stefan-O neemt uiteraard na de wedstrijd het voortouw voor een mooie after-party. Samen met de man-of-the-match en nog andere spelers. Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.45 uur open.

TOT ZATERDAG!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X