Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Stichting Opkikker collecteert

Stichting Opkikker collecteert

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II kan er gedoneerd worden aan de Stichting Opkikker. Vrijwilligers zullen met collectebussen bij de verschillende ingangen staan.

Je kent het gevoel wel. Als het allemaal even niet zo lekker gaat, dan kun je best een flinke Opkikker gebruiken. Dit geldt ook voor de vele patiëntjes die al op jonge leeftijd met de wereld van dokteren en ziekenhuizen worden  geconfronteerd. Dit heeft een enorme impact op het leven van het zieke kind, maar ook op dat van ouders, broers en zussen.


Stichting Opkikker zet zich daarom in om deze gezinnen de positieve kracht en energie te geven die zij op dat moment hard nodig hebben. Dit doet Stichting Opkikker door het hele gezin mee te nemen naar een ware Opkikkerwereld, waar ze samen onuitwisbare herinneringen creëren. Hier verplaatst de ziekte naar de achtergrond en ligt de focus op het ‘samen met het hele gezin’.

De gezinnen ervaren deze momenten als een enorme energie boost, die ervoor zorgt dat ze de strijd met de ziekte weer aankunnen.

Geef dus gul om gezinnen met een ziek kind de broodnodige en verdiende Opkikker te geven. Meer informatie over stichting Opkikker is te vinden op www.opkikker.nl.

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X