Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Mooie zondagmiddag met Dollars

Mooie zondagmiddag met Dollars

Dat het nog niet echt lekker loopt bij De Graafschap is een understatement. Afgelopen dinsdagavond in Noordwijkerhout tegen VVSB, hekkensluiter in de tweede divisie, werd met de hakken over de sloot gewonnen. Strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen. Maar goed, wij zijn natuurlijk heel wat gewend en laten ons niet zo gauw afschrikken door de mindere resultaten. Daarom zal De Vijverberg weer volstromen voor de wedstrijd tegen Willem II. Misschien dat Henk de Jong en Co. ons iets meer zullen gaan verwennen dan voorgaande wedstrijden het geval was.

Aan de live muziek op het podium in de kantine zal het niet liggen, want daar staat de band Dollars. Deze bestaat uit de drie vrienden Bob, Erwin en Raf. Drie ervaren muzikanten met een gezamenlijk muziekverleden. Het repertoire bestaat uit enkele moderne pop-rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten zoals Kensington, Muse en The Foo Fighters, aangevuld door smaakvolle klassiekers van onder andere ACDC, Led Zeppelin en CCR volgens het “Dollars” principe. Een unieke uitstraling en een vette sound onder het motto ‘we want you … to rock!

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een mooie zondagmiddag van te maken. Een volle Vijverberg, een goed gevulde kantine, lekkere muziek, een biertje, wijntje, beker fris of bak koffie en wie weet de broodnodige 3 punten.

DJ Stefan-O neemt uiteraard na de wedstrijd de plek op het podium in van Dollars, samen met de man van de wedstrijd en nog twee andere spelers. SAMEN D’RAN voor een beter vervolg van de competitie. Het Spinnekopplein en de kantine zijn zondag om 12.30 uur open.

TOT ZONDAG!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X