Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Heracles Almelo-uit

In aanloop naar… Heracles Almelo-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De start van de zesde speelronde in de Eredivisie gaat tussen Heracles Almelo en De Graafschap. Aanvang 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Blank aangesteld door de KNVB. Het is overigens zijn debuut als scheidsrechter in de Eredivisie.

- Met vier punten uit vijf wedstrijden staat De Graafschap op de vijftiende plek. Slechts één punt voorsprong op PEC Zwolle, NAC Breda en FC Groningen.

- Vorige week ging de thuisontmoeting met VVV-Venlo met 1-2 verloren. De Venlonaren maakten in de eerste helft het verschil. Vlak voor tijd scoorde invaller Delano Burgzorg de aansluitingstreffer. Bijna goed voor de 2-2 gelijkmaker, maar een kopbal ging via de handen van de doelman op de paal.

- Trainer Henk de Jong zal bekijken welke verdediging er aan de start staat in Almelo. Sven Nieuwpoort raakte geblesseerd tegen VVV-Venlo. Daarnaast ontbreken Ted van de Pavert, Lars Nieuwpoort en Jordy Tutuarima.

- Hierdoor lijkt Javier Vet zijn debuut te gaan maken in de verdediging. Robert Klaasen zal de plek van Tutuarima innemen.

- Youssef El Jebli begint in Almelo in de basisformatie. Jordy Thomassen neemt plaats op de bank, waardoor Fabian Serrarens weer in de spits staat.

- Tegenstander Heracles Almelo kent een goede seizoenstart. Met tien punten op een vierde plek, achter de traditionele top drie.

- Trainer Frank Wormuth zag oud-Superboer Robin Pröpper tegen sc Heerenveen (3-5 winst) geblesseerd uitvallen. De aanvoerder zal mogelijk de rest van het seizoen zijn uitgeschakeld, voorste kruisband gescheurd.

- In de selectie treffen we spits Vincent Vermeij als oud-speler. Vermeij kwam afgelopen maandag tegen Jong De Graafschap in actie (0-1 voor Jong Heracles Almelo).

- In Amsterdam werd tegen Ajax een 1-1 gelijkspel geboekt en volgde een 4-2 thuiszege op ADO Den Haag. Willem II won met 5-0 van de Heraclieden. De laatste twee duels werden gewonnen van AZ (3-2) en sc Heerenveen (3-5).

- Kristoffer Peterson is met zes doelpunten de clubtopscorer.

- Zaterdag 23 januari 2016 won Heracles Almelo met 2-1. Goals van Brahim Darri en Thomas Bruns. Namens de Achterhoekse club scoorde Andrew Driver tegen.

- De laatste puntendeling in Almelo was op 27 december 2008. Het duel eindigde zoals het begon: 0-0.

Nieuws van SV Superboeren

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 75,29

Gelijkspel: 18,71

Nederlaag: 6,00

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X