Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SAMEN D'RAN met The Uppercats

SAMEN D'RAN met The Uppercats

Na de uitwedstijd tegen FC Emmen ‘lopen’ we gewoon éen op één. Aan het eind van het seizoen handhaven we ons met dat gemiddelde in de eredivisie. Maar ja, het seizoen is net begonnen en VVV-Venlo komt zaterdag naar Doetinchem. De zuiderlingen hebben een punt meer dan De Graafschap. De mannen van Henk de Jong moeten écht D’RAN tegen het team van Maurice Steijn en assistent Luc Nilis om de punten in Doetinchem te houden.  

Wie ook D’RAN gaan zijn The Uppercats. De band bestaat uit Tarik Wichers (zang), Mark Oldenhave (gitaar), Arie van Boven (gitaar), Ronald Klein Bramel (bas) en Jos Veldhuis (drums). Zij spelen rock classics van A(C/DC) tot Z(Z Top). “We will rock your socks off!” is het motto van de band uit Hengelo (Gld). Het podium in de kantine is met The Uppercats dus wederom goed bezet.

Na de wedstrijd is het uiteraard weer feest in de kantine met The Uppercats, komen er twee spelers naar de kantine en verschijnt bij winst de man-of-the-match op het podium. Redenen genoeg om op tijd naar De Vijverberg te komen en na de tijd te blijven rondhangen in en rondom de kantine.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 16.30 uur open. Tot zaterdag, tot #matchday. VEUR ALTIED SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. De nieuwe kantine, de live muziek en alle activititeiten op en rondom het veld zijn daar mooie voorbeelden van. Twijfel dus niet en word ook lid van van SV Superboeren. 

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X