Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Zondag SPRBR shirts te koop

Zondag SPRBR shirts te koop

Na het succes van de Open Dag kun je zondag weer het SPRBR shirt kopen bij de SV Superboeren. Vandaag heeft een van de bekendste Superboeren Bennie Jolink het eerste T-shirt met korte mouw in ontvangst genomen van bestuursleden Ben Roelofs en Hans Boesberg. Zondag na afloop van de wedstrijd zal onze ster speler Youssef El Jebli zijn SPRBR shirt op komen halen in de Kantine en showen op het podium.

Vorige week heeft de SV Superboeren haar eigen merk fan T-shirts gepresenteerd. Het was een geweldig succes en daarom zijn van de week weer extra T-shirts besteld. Morgen bij de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Feyenoord, verwacht de SV Superboeren weer veel vraag naar de SPRBR shirts.

De collectie is uitgebreid met T-shirts met korte mouw voor dames en heren. Tevens zijn er voor dames nu ook witte T-shirts met zwarte opdruk. De T-shirts met korte mouw kosten € 24,95 en voor leden van de supportersvereniging € 20,-.  De T-shirts met lange mouw en de sporthemden zijn tevens weer volop te koop. T-shirt lange mouw kosten € 29,95 en voor leden van de SV € 25,-. De sporthemden kosten € 19,95 en voor leden van de SV € 15,-.

De verkoop is voor en na de wedstrijd op de platte kar en in de caravan op het Spinnekopplein. De korting voor leden van de SV Superboeren is uitsluitend van toepassing op vertoon van je ledenpas of bij vermelding van je lidmaatschap nummer.

Binnenkort worden de fan artikelen uitgebreid met telefoonhoesjes en caps. De SV Superboeren gaat de artikelen ook aanbieden op Superboeren.nl. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter