Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Eredivisie ouverture met Strike!

Eredivisie ouverture met Strike!

We mogen weer. De eredivisie komt naar De Vijverberg toe. Het moment waar we met ons allen op gewacht hebben. En wat een openingswedstrijd. Feyenoord zal met knikkende knieën naar Doetinchem afreizen. Niet dat we zo vaak hebben gewonnen van de Rotterdammers. Maar gemakkelijk hebben zij het nooit gehad hier. Er gebeurt altijd wel iets, er is altijd wel hectiek in de wedstrijden tussen beide volksclubs.

Net zoals voorgaande seizoenen staan er ook nu weer live bands op het podium van de mooiste kantine. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen betekent dat pure Rock ’n Roll. Strike! zorgt voor de warming-up aankomende zondag.

Strike is een band afkomstig uit Vorden. Niet gehinderd door enige valse bescheidenheid presenteert de band zichzelf met gepaste trots als sprankelende rockband met Billy-randje. De band bestaat uit Renske ‘Bella’ Zenhorst (lead zang), Robert Wagenvoort (gitaar en zang), Bert Radstake (contrabas en zang) en René Groot Wassink (drums en zang). Zij worden beïnvloed door Elvis, Brian Setzer, Volbeat, ACDC, Abba en alles wat rockt. De gemeenschappelijke voorliefde voor Rock ’n Roll en de inspiratie uit heden en verleden heeft geleid tot een verfrissend nieuw geluid: rock met een loepzuivere Bella en ruw Billy- randje.

Het geduld tijdens de vakantie wordt aankomende zondag beloont op De Vijverberg. Bart Straalman vs Robin van Persie, een lekker zonnetje, een koud biertje of iets anders, spanning en sensatie EN rock ’n roll. Wat wil een Superboer nog meer?

Na de wedstrijd zal de huis-DJ, DJ Stefan-O, de eerste wedstrijd van het seizoen afsluiten. Bij winst zal uiteraard de man-of-the-match met één of meerdere andere spelers verschijnen op het podium. Omdat de media dit seizoen nog meer dan vorig seizoen vraagt van spelers en trainers, is niet duidelijk hoe laat de man-of-the-match in de kantine zal zijn.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 12.30 uur open. Tot zondag!
 #veuraltied #samendran

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X