Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Exclusief bij SV Superboeren op Open Dag ‘SPRBR’ shirts

Exclusief bij SV Superboeren op Open Dag  ‘SPRBR’ shirts

Zaterdag 4 augustus gaat de SV Superboeren T-shirts en sporthemden met een eigen uniek label verkopen. De naam op de shirts is SPRBR en is exclusief te koop bij de SV Superboeren. Het shirt is een must-have voor iedere Superboer en dus Achterhoeker.  Deze shirts kun je altijd dragen; in je vrije tijd, op je werk, naar school, bij een wedstrijd op de Vijverberg, in het uitvak en natuurlijk op vakantie. Er is maar een voorwaarde namelijk dat je het shirt draagt met trots.

Het ontwerp is exclusief gemaakt voor de supportersvereniging door Ruben Reumer. Ruben, in het dagelijks leven eigenaar van het Pannenkoekschip Doetinchem (www.hetpannenkoekschip.com) en supporter van De Graafschap, wilde graag iets doen voor de club en heeft dit ontwerp gemaakt. Het ontwerp munt uit door eenvoud, net als onze club. Ruben heeft het ontwerp geschonken aan de supportersvereniging en daar zijn we heel blij mee. We verwachten hiermee weer iets heel moois te hebben voor de supporters van de Graafschap. 

De shirts zullen op de Open Dag verkocht worden op de kramen van de SV Superboeren. We hebben zowel dames als heren modellen in de maten S – M – L – XL in de kleur zwart met witte opdruk. Er zijn twee modellen op dit moment: sporthemd en T-shirt lange mouw (het zal toch een keer frisser worden). Het sporthemd kost € 19,95 en het T-shirt € 29,95. Leden van de SV Superboeren krijgen korting en betalen € 15,- resp. € 25,-. Onze Superboeren Bart en Ted showen de shirts op onderstaande foto’s.

We verwachten dat er veel belangstelling voor de shirts zal zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent

   Volgende wedstrijd De Graafschap

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 25 mei, aanvang 20:45 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker