Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Promoveren met KlixX

Promoveren met KlixX

De meeste supporters verwachtten Roda JC in de play-off finale, het werd Almere City. Dat de ploeg van trainer Jack de Gier geen gemakkelijke tegenstander is bleek wel in Almere. Uiteindelijk vertrokken de mannen van Henk de Jong en de ruim 400 supporters met een gelijkspel richting Doetinchem. Een fantastische uitgangspositie voor de thuiswedstrijd aankomende zondag. En dat wordt er eentje hoor. Een ‘kats’ uitverkochte Vijverberg zal Doetinchem op de grondvesten laten trillen.

Wie daar ook een steen aan gaan bijdragen zijn de mannen van KlixX, de band die op het podium staat. De band die bestaat uit Mark Keuben (gitaar), Joan van Bronswijk (gitaar), Patrick van Loon (bas), Marcel Elfers (drums), Bert van der Meulen (toetsen) en Hans Hissink (zang) speelt een fantastische mix van nummers die past in de kantine, die past bij De Graafschap, die past bij een promotiezondag. Van Eric Clapton, Joe Cocker, Golden Earring en The Black Crowes tot Jovink, Bökkers en Normaal. En alles wat daar tussen in zit. Voor de wedstrijd en in de rust wordt het dus knallen, feesten, meezingen en genieten van KlixX.

Niemand weet hoe het uiteindelijk zal aflopen. We gaan er van uit dat er een fantastisch promotiefeest losbarst wanneer scheidsrechter Danny Makkelie voor de laatste keer fluit. DJ Stefan-O zal in ieder geval in de kantine zijn opwachting maken na de wedstrijd. Bij winst zal het feest dan tot in de kleine uurtjes doorgaan.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn zondag om 14.45 uur open. KlixX zal niet kort daarna beginnen met de warming-up voor het slotstuk van dit seizoen.

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)