Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Chick and the Roosters warmen cultclash op

Chick and the Roosters warmen cultclash op

Daar was die weer. De eerste halve finalewedstrijd in de play-offs op hemelvaartsdag. Een knotsgekke wedstrijd. Het begon al met de opstelling. Allereerst waren veel supporters verbaasd dat die anders was vergeleken met de laatste wedstrijden. Het pakte ook niet goed uit waardoor De Graafschap niet alleen met een achterstand de rust in ging, maar ook nog eens met 10 man en drie opgebruikte wissels. Na de rust herpakten Henk de Jong en zijn mannen zich, uiteindelijk werd er verloren met 3-2. Maar de manier waarop er gestreden werd in de tweede helft, met 10 man op het veld, geeft hoop voor zondag.

De muziek op het podium komt van Chick and the Roosters. De band speelt Rock and Roll en Rythm’ and Blues zoals de founding fathers het ooit bedoeld hebben. De ervaren bandleden hebben jarenlang en op vele podia in binnen- en buitenland de boel op stelten gezet. Josta (Chick) Scheers (bas/zang), Wim Heijink (gitaar/piano/bluesharp/sax/zang), Willem Menting (drums/zang), Leo Meijers (gitaar/zang) en Nees van Petersen (gitaar/zang).

De band stelt zich zelf op de volgende manier voor: “We are Chick and the Roosters …, we’re from the Achterhook … and we play Rock ‘n’ Roll….!! Deze rasmuzikanten staat dus garant voor een mooie start van de voetbalzondag.

Ongeacht het weer en de temperaturen zal het een hete voetbalmiddag worden. Kom op tijd om niets te missen van de voorbereiding op de voetbalclash.

We mogen al vroeg SAMEN D’RAN, want de kantine is al om 10.30 uur open. Tot zondag!

DJ Stefan-O zal na de wedstrijd het podium beklimmen samen met hopelijk een man-of-the-match en nog enkele andere spelers.

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)