Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Verklaring burgemeester Mark Boumans (Doetinchem)

Verklaring burgemeester Mark Boumans (Doetinchem)

Aanwezig bij het gesprek vanmiddag (vrijdag 4 mei) waren gemeente, politie, BVO De Graafschap, vertegenwoordigers namens alle supportersverenigingen De Graafschap en KNVB. Het was een goed en constructief gesprek, waarvan we hebben besloten dit sowieso twee keer per jaar te gaan doen. We hebben alle argumenten van elkaar gewisseld en elkaar goed verstaan. Gezamenlijk hebben we de conclusie getrokken dat we eigenlijk hetzelfde willen. We voelen ons daar ook samen verantwoordelijk voor.

Geen combinatieregeling

Op basis van dit gesprek zijn we tot de conclusie gekomen dat er geen sprake is van een risicowedstrijd, dus er is ook geen combinatieregeling. Wel treffen we enkele maatwerk maatregelen:

1) Het is een vrije keuze voor supporters om met een georganiseerde busreis of met eigen vervoer naar Doetinchem te komen, maar wel met een verplichte parkeerplaats voor Telstar waar de kaarten omgewisseld kunnen worden.

2) (Gezamenlijke) gezelligheid voor de wedstrijd vinden we prima en juichen we toe.

3) Iedereen zit tijdens de wedstrijd in zijn eigen vak.

4) Na afloop van de wedstrijd staat er voor supporters van Telstar een bus klaar om hen terug te brengen naar de parkeerplaats waarna zij huiswaarts keren.

Bron: Doetinchem.nl

Foto: REGIO8.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X