Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Loat ow lekker goan met HIK

Loat ow lekker goan met  HIK

Vijf overwinningen op rij. Vrijdagavond de zesde? Zitten we dan echt in een flow? En waar zal dit dan eindigen? Misschien wel in de eredivisie, wie zal het zeggen. Een mooie pot staat er op het programma, een cultclash zoals de liefhebbers zeggen. En dat is het ook. Twee clubs die een bijzondere band met elkaar hebben in de persoon van Simon Kistemaker. Uitwedstrijden naar Velsen zijn een dagje uit met normale omgangsvormen zoals die tussen supportersgroepen behoort te zijn.

Is het dan mooi om in de halve finale van de play-offs misschien wederom een dubbele cultclash te mogen beleven? Of is het jammer dat één van deze ploegen moet sneuvelen? Een boel vragen waar iedereen een ander antwoord op zal hebben. Al zullen de clubliefhebbers met blauw-wit bloed eensgezind zijn in hun antwoorden. Eén ding dat echt zeker is en geen vragen oproept is de band die vrijdag voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd op het podium staat.

HIK is een rock-feestband die al sinds 1999 bestaat en Hummelo als thuisbasis heeft. Begonnen als vriendengroep heeft deze 5-mansformatie de afgelopen jaren menig zaal, café, tent en openlucht evenement op de kop gezet. Van rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek, HIK is niets te gek. De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel. Naast de drums, bas-, slag-sologitaarbezetting heeft HIK ook nog eens een accordeon ter beschikking die voor verrassende effecten zorgt.

HIK bestaat uit Ronald Hagen (slaggitaar en zang), Hinke Kok (drums en zang), Sebastiaan Klaassen (slag- en sologitaar), Arjan Wullink (basgitaar en spreekstalmeester) en Giovanni Braam (accordeon).
HIK heeft maar één motto en dat is ‘loat ow lekker goan’, dat gaan we dus ook doen.

Tot vrijdag, dan gaan we weer SAMEN D’RAN!!! Uiteraard zal na de wedstrijd bij winst de man-of-the-match op het podium verschijnen. Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.00 uur open.

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X