Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Doorstomen met The Bössels

Doorstomen met The Bössels

Het was een succesvol en memorabel paasweekeinde met 6 punten in twee thuiswedstrijden en de opening van de nieuwe supporterskantine. Ook de uitwedstrijd afgelopen vrijdag in Eindhoven was memorabel. Er werd gewonnen, maar nog indrukwekkender was dat supporters en de bank van De Graafschap de Graafschap supporter herdachten die afgelopen week op 22-jarige leeftijd overleed. Een mooi gebaar, typerend voor onze club.

We zitten dus in de ‘winning mood’ zoals dat zo mooi heet. Wat zou het mooi zijn om die lijn door te trekken en in een flow richting de nacompetitie te gaan. Het seizoen is nog lang niet afgelopen. Aankomende maandag kan Almere City FC het volgende slachtoffer zijn in de jacht naar een eredivisieplek.

Een mooi begin van de week met de band The Bössels in het voorprogramma. Een southern boogie bluesbende uit het Oosten des lands die een mooie mix van southernrock, blues, bluesrock op het podium neerzetten met nummers van onder andere The Allman Brothers, Rory Gallaghar, Lynyrd Skynyrd en alles wat zij leuk vinden om te spelen, mits het aansluit op de stijl … ook samenzang en flitsende gitaarsolo’s horen daar uiteraard bij. De band bestaat uit Tonnie Elferink (drums, backing vocal), Rick Manuel (zang, gitaar), Bert van Dijk (bas, backing vocals) en Rob Wielens (gitaar).

DJ Stefan-O zal de maandagavond afsluiten. Uiteraard zal bij winst de man-of-the-match op het podium verschijnen. Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.00 uur open. Tot maandag! Dan mogen we wederom SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter