Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Brabants weekeinde voortgezet met SPAWN

Brabants weekeinde voortgezet met SPAWN

Het was een echte Goede Vrijdag. De opening van de kantine, een driepunter tegen RKC die ons dichter bij de halve finales van de play-offs heeft gebracht, een goeie sfeer in een bomvolle kantine, ja … het was een Goede Vrijdag zoals een Goede Vrijdag hoort te zijn.

“De mooiste club met de mooiste kantine”, dat was de strekking van de Goede Vrijdagavond voor en na de officiële opening van de nieuwe kantine. Op een paar details na is het verblijf voor de supporters echt klaar. Je hebt het zelf kunnen bewonderen. Wanneer je dat nog niet gedaan hebt dan is het advies dat toch echt te doen. Geen enkele betaald voetbal organisatie heeft het zo goed voor elkaar voor haar eigen supporters. Sfeervol ingericht, genoeg ruimte, een podium voor de live bands, ruime bargelegenheden, zo kunnen er nog wel wat zaken genoemd worden.

En tweede paasdag mogen we er wéér vertoeven. En wéér is een Brabantse club de tegenstander. Dit keer komt die uit Den Bosch. De plaatselijke FC heeft de punten hard nodig om deelname aan de nacompetitie zeker te stellen. Het wordt dus wederom geen makkie. Hopelijk kunnen de mannen van Henk de Jong de genuttigde paaseieren omzetten in energie, vechtlust en echt D’RAN voetbal. Alleen dan kunnen de punten in Doetinchem blijven. De band die tweede paasdag op het podium staat kan door het goede voorbeeld te geven De Graafschap daar bij helpen.  

Want SPAWN is een energieke ska-band van de meest aanstekelijke soort. Opzwepende ritmes, pompende blazers, scheurende gitaren en een vuig orgel zorgen voor een verrassende mix van ska en punkrock, met invloeden van surf en reggae. De band is in 2001 ontstaan uit een stel jeugdvrienden in het Achterhoekse dorp Aalten. De bandleden deden hun inspiratie op door veel te luisteren naar British ska uit de  jaren ‘70 en ’80 en naar skapunkbands zoals Reel Big Fish, Mighty Mighty Bosstones en de Mad Caddies. Met inmiddels drie albums op hun naam en optredens op de Zwarte Cross, Paaspop en in Paradiso staat SPAWN tweede paasdag op het podium in de mooiste kantine. De band bestaat uit Roel Wensink (zang / gitaar),Paul Heijnen (drums), David van Lochem (basgitaar), Jaap Bulsink (toetsen), Erik Rhebergen (trompet), Derk Wikkerink (saxofoon) en ​Mark Koeleman (trombone). Een goed bezet podium zorgt voor een fantastische en spetterende sound.

SPAWN speelt niet alleen voor de wedstrijd en in de rust, maar ook nog drie kwartier na de wedstrijd. Zij spelen dus letterlijk de derde helft vol.  Daarna zal DJ Stefan-O de tweede paasdag op De Vijverberg afsluiten. Uiteraard zal bij winst de man-of-the-match op het podium verschijnen. Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 12.30 uur open. Tot maandag! Dan mogen we voor de tweede keer dit weekeinde SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X