Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Voorwoord nieuwe D'ran: De eerste prijzen zijn binnen

Voorwoord nieuwe D'ran: De eerste prijzen zijn binnen

Wat staat ons nog te wachten? De eerste prijzen zijn binnen bij De Graafschap. Eerst was daar de Koninklijke onderscheiding voor onze oud-voorzitter, stadion eigenaar en weldoener van de club Derk Haank. Als Superboeren zien we het ook als een prijs voor De Graafschap, want Derk is toch wel heel erg De Graafschap. De redactie van D’RAN!Magazine feliciteert Derk van harte met deze onderscheiding! Kort daarna mocht Hans Martijn Ostendorp ook een prijs in ontvangst nemen, namelijk de FAN Award 2018. Dat is toch een heel mooie prestatie van ons. Zo’n FAN Award is eigenlijk de mooiste prijs die je als club kan krijgen.

Een periode titel is ook een mooi prijs maar de FAN Award steekt daar ver bovenuit. Helaas krijgen we voor deze prijs geen € 50.000,-. Eigenlijk wel iets om over na te denken. Als supporters de ‘fout’ ingaan en dat is al vrij snel in de ogen van de KNVB, dan krijgt de club een boete. Onderscheid je je positief als supporter dan krijg je een FAN Award met nul euro’s. Ik vind dat er voor zo’n prijs ook een prijzenpot moet zijn. Stop het geld van de boetes in de prijzenpot, zo kun je als supporters geld terug verdienen voor je club. Of heeft de KNVB die boetes en dus foute supporters nodig om hun begroting dicht te krijgen. Dan zou je haast denken dat de KNVB er dus bij gebaat is dat er bijvoorbeeld vuurwerk op de tribunes is. Ik moet het maar eens in Zeist gaan vragen hoe het precies zit.

Onze club wist haar supporters echter wel te belonen. Nog een soort prijs dus, maar wel een bijna hoofdprijs: bier op de tribune! Wat heeft dat lang moeten duren, maar wat een gelukzalig gevoel was het dat je met je biertje gewoon van de Kantine door kon lopen naar de tribune. We wachten nu nog op één prijs en die zou ook zomaar kunnen vallen.

Als we de laatste paar wedstrijden het niveau halen en met de passie spelen waarmee we in Deventer Go Ahead zoek speelden, dan gaan we niet meer verliezen dit seizoen. Ik wil graag dat dit goed binnenkomt bij onze selectie. Gooi de schroom eraf, gooi de handrem eraf, gooi alles in de strijd en we gaan volgend seizoen naar de eredivisie. Ik las al dat er spelers zijn die hetzelfde denken als ik. Die willen namelijk ook hogerop. Dat hoeft helemaal geen droom te zijn, het is hartstikke mogelijk. Net zo als wij, de supporters, de FAN Award gewonnen hebben, bier op de tribune gewonnen hebben, Derk z’n lintje gewonnen heeft en wij de mooiste Kantine van Nederland zelf neerzetten. Je moet er gewoon in geloven.

Met blijde groet,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap
Reageren mag: hansboesberg@superboeren.nl

Wil je ook ons D'ran! Magazine ontvangen? Meld je dan aan als nieuwste lid van SV Superboeren De Graafschap of abonneer je enkel op ons D''ran! Magazine.

Lid worden of abonneren op D'ran! Magazine
Online aanmelden als lid Online abonneren op D'ran! Magazine  

Ja, ik word lid van SV Superboeren

 Ja, ik wil me abonneren op het D'ran! Magazine

® SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X