Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Met Fat Bottom Blues Jong Ajax verslaan

Met Fat Bottom Blues Jong Ajax verslaan

Wisselend, dat is wel een juiste constatering wanneer naar de resultaten wordt gekeken van de laatste weken. Winnen in Deventer waardoor de periodetitel in zicht kwam, thuis verliezen van FC Dordrecht waardoor die zelfde periodetitel ineens heel ver weg was en gelijk spelen in Sittard. Uiteindelijk werd de periodetitel niet gepakt en moet er gewoon weer vooruit gekeken worden om in eerste instantie bij de eerste vijf op ranglijst te eindigen. Jong Ajax moet het eerstvolgende slachtoffer worden in de dadendrang om de eerste ronde in de play-offs over te kunnen slaan. 

Natuurlijk staat er weer een band op het podium. Aankomende vrijdag is dat Fat Bottom Blues. Deze band is opgericht in het najaar van 2016 en is geformeerd rond zangeres Petra ter Denge. Een geweldige zangeres met een groots stemgeluid. Petra laat zich begeleiden door drie zeer  ervaren muzikanten die ieder al vele jaren tourden in binnen en buitenland. Fat Bottom Blues speelt zowel klassieke als moderne blues en blues-rock nummers met een geheel eigen sound. Hun inspiratie vonden ze ondermeer bij imposante grootheden als Etta James, Ray Charles, Tina Turner, Joss Stone, Albert King, Joe Bonamassa, BB King en Beth Hart. Niet alleen voor muziekliefhebbers, maar ook voor voetballiefhebbers die in de superkantine hun biertje nuttigen zal het een optreden worden om niet te vergeten! Naast Petra ter Denge bestaat Fat Bottom Blues uit Richard Nijboer (gitaar), Tom Peters (basgitaar) en Niek Steinkamp (drums).

Waar Fat Bottom Blues de avond in de kantine opent, daar zal DJ Stefan-O de avond afsluiten.  Uiteraard zal bij winst de man-of-the-match op het podium verschijnen. Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.00 uur open. Tot vrijdag! Dan mogen we weer SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

 Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 23 februari om 20:00 uur tegen FC Den Bosch.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)