Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Bier op tribune: de strikte voorwaarden

Bier op tribune: de strikte voorwaarden

Vanaf vrijdag 9 maart is het toegestaan om bier te drinken op de tribune. Wel zijn er, in goed overleg met de gemeente Doetinchem, een aantal voorwaarden opgesteld, die we onderaan communiceren.

"Onze supporters mogen een biertje op de tribune drinken. Uiteraard wel onder een aantal voorwaarden, maar we zijn toch erg blij dat mede door de goede verstandhouding met de gemeente Doetinchem en Burgemeester Boumans, de gemeente akkoord heeft gegeven. Ik ben overtuigd dat onze supporters er goed mee om weten te gaan en dat we nog vele jaren kunnen genieten van dit besluit, waar we lang op hebben gewacht", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

Voorwaarden

Het is toegestaan bij aanvang van de wedstrijd en bij aanvang van de tweede helft bier mee te nemen op de tribune, tot maximaal 10 minuten na aanvang van beide helften. Gedurende de wedstrijd zit de tap dicht;
Per persoon mogen maximaal twee biertjes worden meegenomen;
Bij de grote bar in de kantine worden weer draagtrays verstrekt. Dit om de doorstroming aan de bar zo optimaal mogelijk te houden. Het is echter niet toegestaan om met meer dan 2 alcoholhoudende drankjes in de draagtray de tribune op te gaan.
Alcohol wordt alleen verstrekt aan personen van 18 jaar of ouder. Het doorgeven van alcoholische dranken aan minderjarigen is uiteraard niet toegestaan;
Bier is om te drinken, niet om mee te gooien. Het spreekt vanzelf dat dit dan ook niet is toegestaan. Supporters die bier gooien op het speelveld en/of gericht naar personen, kunnen rekenen op een stadionverbod;
Stewards houden toezicht op alle bovenstaande punten;
Het betreft in eerste instantie een proefperiode. Na afloop van het seizoen zal deze proefperiode worden geëvalueerd en de voorwaarden eventueel worden versoepeld. Tussentijdse beëindiging van de proefperiode is mogelijk indien niet aan bovengenoemde voorwaarden wordt voldaan.

Wij verzoeken alle supporters om zich aan de opgestelde voorwaarden te houden. Op deze manier kunnen we met z’n allen lange tijd genieten van een welverdiend biertje op de tribunes van ons mooie stadion.

Een steen voor de kantinemuur bestellen

Een vrije gift doneren

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X