Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De weg terug vinden met Bugs ‘n Bones

De weg terug vinden met Bugs ‘n Bones

Na drie overwinningen op rij leed De Graafschap afgelopen vrijdag in Emmen een ontluisterende nederlaag. Er waren geen lovende woorden te vinden over het spel van Henk de Jong en zijn manschappen. Dieptepunt was wel de mededeling van de trainer dat de wil om te winnen niet aanwezig was. En dat in deze fase van de competitie. Daar kunnen we niets mee. Dan maar vooruit kijken, want aankomende vrijdag komt laagvlieger Helmond Sport naar Doetinchem. Voor dergelijke clubs is De Graafschap altijd een club om zich aan op te trekken. Maar eens kijken hoe dat vrijdag gaat in de 26e competitiewedstrijd van dit seizoen.

De Graafschap is dus heel even de weg kwijt, die hopelijk weer snel terug gevonden zal worden. De band die vrijdag in de kantine op het podium staat, Bugs ‘n Bones, zal daar bij helpen. Bugs ’n Bones is een vijfkoppige coverband uit de Achterhoek. Het repertoire bestaat uit stevige rocknummers van onder meer Foo Fighters, Anouk, Skunk Anansie en Thin Lizzy. Stevig knallende rock die de kantine op en neer laat bewegen op het Spinnekopplein. De band heeft de afgelopen jaren een omvangrijke schare fans opgebouwd in de regio. De formatie bestaat uit zangeres Scarlet Peters, drummer Fabian Vinkenvleugel, bassist Erik Nijman en de gitaristen Geert Lensink en Henri Westerhof.

DJ Stefan-O beklimt na de wedstrijd het podium. Wanneer de wedstrijd gewonnen wordt dan zal ook de man-of-the-match verschijnen met misschien wel één of meerdere collega’s. Hopelijk een beetje op tijd zodat een volle kantine de man met de felbegeerde titel massaal kan toezingen.

Aankomende vrijdag dus weer SAMEN D’RAN om deze belangrijke fase van de competitie samen goed door te komen. De fantastische, nieuwe supporterskantine gaat om 18.00 uur open. Tot #matchday, tot vrijdag!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter