Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Goeie zin en oergevoel met Opschaakl'n

Goeie zin en oergevoel met Opschaakl'n

Wat een feest was het afgelopen vrijdag op De Vijverberg. ‘Spek-en-bonen’ ploeg Jong FC Utrecht werd verslagen door een volgens Henk de Jong veel te goed De Graafschap. Hopelijk kan hij dat na afloop van de wedstrijd van aankomende vrijdag weer zeggen. Dan komen de palingbroeken uit Volendam naar Doetinchem. Kan de stijgende lijn doorgetrokken worden? Staat het tactisch vanaf de eerste minuuut goed? Gaat Tarik Tissoudali weer uitblinken? Aankomende vrijdag gaan we het allemaal meemaken. Dat is alleen nog maar wat we op het veld gaan zien.

In de nieuwe supporterskantine is ook het één en ander te beleven. Maar dat is geen verrassing. De band Opschaakl’n staat op het podium. Opschaakl’n staat voor alles wat te maken heeft met angoan, gang d’r in, goeien zin en oergevoel! Het motto is dan ook ‘remmen is angst’. De band bestaat uit Ruben Smits (gitaar), Edgar Ooijman (drums), Mark Willems (gitaar), Rob Wiersma (bas) en Winand Jansen (zang) en speelt covers van onder andere Normaal, Bokkers, Jovink en Kas Bendjen afgewisseld met fris, eigen werk. Dat alles bij elkaar opgeteld geeft flink gitaarwerk, zang met volume en een entertainment klasse van het hoogste niveau. Opschaakl’n, ’n betjen gek is best lekker.

DJ Stefan-O hebben we de laatste twee thuiswedstrijden gemist, maar aankomende vrijdag zal hij na de wedstrijd het podium weer bemannen en het feest in goede banen leiden. Natuurlijk komt bij een overwinning de man-of-the-match op het podium. Met in zijn kielzog misschien nog enkele andere spelers of trainers.

Aankomende vrijdag dus wederom SAMEN D’RAN. Vanaf de eerste minuut zal FC Volendam weten dat zij in de Achterhoek zijn en dat daar dus niets te halen valt. De beregezellige nieuwe supporterskantine die nog niet helemaal klaar is, maar er al wel fantastisch uitziet en het Spinnekopplein gaan om 18.00 uur open. Tot #matchday, tot vrijdag!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

TOP Oss

TOP Oss

Vrijdag 1 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)