Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Maak het mee met TijgerBROOD

Maak het mee met TijgerBROOD

Eindelijk was er afgelopen vrijdag weer een overwinning te vieren. Maastricht in rouw gedompeld. Zou Henk de Jong zijn serie overwinningen, waar hij het vaak in interviews over heeft, zijn begonnen? Zou maar zo kunnen. Aankomende vrijdag komt Jong FC Utrecht naar De Vijverberg. De Graafschap moet zonder twijfel de drie punten in Doetinchem houden, dat is het aan haar stand verplicht. Te vroeg juichen is echter nooit een aanrader gezien de thuiswedstrijd tegen Jong PSV die verloren ging.

Iedere Superboer verheugt zich op weer een mooi begin van het weekeinde. Een wedstrijd op echt gras in een echt stadion met een fantastische, nieuwe supporterskantine. Deze is nog niet volledig klaar, maar het einde van de bouw nadert. Het podium is al langer in gebruik. Aankomende vrijdag is de band TijgerBROOD daar op te bewonderen.

TijgerBROOD bestaat uit Jurgen Kamphorst (zang), Wouter Lorist (gitaar, synthesizer), Cedric Siegers (gitaar), Raymondo Kok (bas) en Renee Keultjes (drums). Zij vormen hèt muzikale alternatief voor alle bands die de computers op de achtergrond laten meelopen. Geen backing tracks vol met stemmetjes en instrumenten waarvan niemand weet door wie ze bespeeld worden, maar muzikanten die met hun gitaar op de rug naar de synthesizer rennen, alle sounds zelf maken en vooral geen concessies doen. Geen beroepsmuzikanten die voor de zoveelste keer hun trucje doen, maar beroepsmuzikanten die elke keer weer heel blij zijn dat ze er weer mogen staan, in dit geval voor een kantine vol Superboeren.

Meemaakmuziek zoals iedereen dat in de mooiste supporterskantine wil zien. Niet alleen voor de wedstrijd en in de rust, maar ook na de wedstrijd zal TijgerBROOD de kantine op de kop zetten. Uiteraard zal dan ook de man-of-the-match verschijnen met een aantal collega’s.

Het Spinnekopplein en de fantastische supporterskantine zijn om 18.00 uur open. Kom dus op tijd om het weekeinde goed te beginnen met de broodnodige warming-up richting 20.00 uur, het moment waarop scheidsrechter Pérez voor de eerste keer op zijn fluit blaast die avond. Tot vrijdagavond, SAMEN D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X