Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… MVV Maastricht-uit

In aanloop naar… MVV Maastricht-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Leidsman bij dit duel in de middenmoot van de Eerste divisie is Van Boekel. De Limburger wordt in Maastricht geassisteerd door Balder en Goossens. De vierde official is Hensgens.

- MVV Maastricht kende een sterkte start van het seizoen, maar is inmiddels afgezakt naar de twaalfde plaats met 26 punten.

- Van de 31 doelpunten die MVV dit seizoen scoorde waren er acht van topscorer Jonathan Okita.

- Na een half jaar VVV-Venlo keert Kelechi Nwakali terug bij MVV, dat hem voor de rest van dit seizoen huurt van Arsenal. Of hij tegen De Graafschap al kan aantreden hangt af van het nodige papierwerk.

- Dean Koolhof maakte afgelopen zomer de overstap van de Achterhoek naar Limburg. Hij speelde tot nu toe zeventien wedstrijden voor MV en was hierin driemaal trefzeker.

- De Graafschap zit momenteel in een dip. De Doetinchemse club pakte de laatste drie competitieduels geen enkel punt en duikelde zo naar de negende plaats op de ranglijst

- Lang kon trainer Henk de Jong rekenen op een solide en minst gepasseerde defensie. Deze is nog altijd het minst gepasseerd, maar in de laatste drie wedstrijd kreeg Filip Bednarek negen doelpunten te verwerken.

- Aanvoerder Sven Nieuwpoort is er weer bij na zijn schorsing.

- Toch zijn de personele problemen bij de Superboeren behoorlijk: Tim Receveur, Elvio van Overbeek, Anthony van den Hurk en Andrew Driver zijn allen geblesseerd. Deze week voegde ook Myenty Abena zich bij de ziekenboeg.

- De Graafschap hoopt zich voor 31 januari nog te versterken met een linksbuiten. Van spelers die vertrekken is op dit moment geen sprake.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 29,14

Gelijkspel: 31,62

Nederlaag: 39,24

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X