Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Jong PSV-thuis

In aanloop naar… Jong PSV-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Vrijdag 19 januari de eerste thuiswedstrijd in 2018 voor De Graafschap. Jong PSV is de tegenstander. In Doetinchem start dit duel om 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Ruperti aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Fikkert en Frijn. Vierde official is Voncken.

- Het team van trainer Henk de Jong kende een lastige herstart van de competitie. Vorige week werd er, ondanks de 0-1 voorsprong via Sjoerd Ars, uiteindelijk met 3-2 verloren van SC Cambuur.

- In de slotfase ontving Sven Nieuwpoort zijn tweede gele kaart en zal tegen Jong PSV een schorsing uitzitten.

- Elvio van Overbeek is onlangs geopereerd en komt voorlopig niet in actie. Daarnaast zijn Anthony van den Hurk en Tim Receveur niet inzetbaar wegens blessures.

- De Graafschap incasseerde tijdens de laatste twee duels zes doelpunten. De confrontaties met Telstar en SC Cambuur werden met 3-2 verloren. Toch blijft de Achterhoekse ploeg met 22 tegentreffers nog de minst gepasseerde verdediging.

- De Doetinchemse formatie kent een mindere fase van de competitie. Slechts één punt (1-1 tegen FC Oss) uit de laatste vier wedstrijden. De laatste overwinning was op eigen veld tegen Jong AZ (1-0).

- Tegenstander Jong PSV maakte tijdens de winterstop een uitstapje in Spanje voor een trainingskamp.

- De ploeg van coach Dennis Haar staat op een keurige vijfde plek met 31 punten. De Graafschap staat op de achtste positie met twee punten achterstand. Bij winst kan de ploeg Jong PSV passeren.

- De eerdere ontmoeting dit seizoen werd in Eindhoven met 2-2 gelijk gespeeld. Fabian Serrarens opende de score. Bram van Vlerken en Jordy de Wijs troffen doel namens Jong PSV. Van den Hurk maakte de gelijkmaker.

- Jong PSV verloor vorige week op eigen terrein van Helmond Sport. Het werd 1-2 en namens de Eindhovenaren wist Matthias Verreth het doel te treffen.

- Vorig seizoen eindigde de ontmoeting in Doetinchem tussen De Graafschap en Jong PSV in 2-1. Goals werden gemaakt door Piotr Parzyszek en Youssef El Jebli. Sam Lammers scoorde vlak voor tijd tegen.

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 77,48

Gelijkspel: 13,58

Nederlaag: 8,94

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X